Το ανανεωμένο «Atromitos Spa»! (pics)

Το ανανεωμένο «Atromitos Spa»! (pics)

Gazzetta team
Το ανανεωμένο «Atromitos Spa»! (pics)

bet365

To «Atromitos Spa» ανανεώθηκε και παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ Ατρόμητος...

Αναλυτικά:

«Mε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας εξοπλίστηκε το υπέροχο «Αtromitos Spa» που κοσμεί το αθλητικό κέντρο της ομάδας μας έπειτα από την εγκατάσταση δύο μηχανημάτων που το καθιστούν πλέον από τα πρωτοπόρα στον ελληνικό χώρο!

Πρόκειται για ένα ποδήλατο και ένα διάδρομο νερού που αποτελούν τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο γυμναστικής στον κόσμο. Τα δύο μηχανήματα είναι κατασκευασμένα από τη Hydrorider, την καλύτερη εταιρεία κατασκευής Aqua gyms παγκοσμίως και μελετημένα ώστε να εκμεταλλεύονται πλήρως τις φυσικές ιδιότητες του νερού, άνωση, υδροστατική πίεση, αντίσταση και θερμοκρασία, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

spa5


Σε αντίθεση με το απλά όργανα γυμναστικής, το ποδήλατο και ο διάδρομος νερού προσφέρουν στους επαγγελματίες αθλητές, τη μοναδική δυνατότητα για ενδυνάμωση, αποκατάσταση ή προπόνηση πολύ υψηλών προπονητικών απαιτήσεων, χωρίς καμία επιβάρυνση σε μύες, συνδέσμους, οστά και αρθρώσεις!


Το υδρο-γυμναστήριο είναι λοιπόν πραγματικότητα στο «Atromitos Spa» αποτελώντας ένα πάρα πολύ χρήσιμο εργαλείο, στη διάθεση του προπονητικού team!


Αποκλειστικός διανομέας της Hydrorider σε Ελλάδα και Κύπρο είναι η «Aquaway»( δείτε εδώ την ηλεκτρονική της σελίδα www.aquaway.gr)».

spa4

spa2

spa1

spa3

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα