Group therapy στα Σπάτα

Group therapy στα Σπάτα

Group therapy στα Σπάτα

bet365

Μανόλο Χιμένεθ και ποδοσφαιριστές συζήτησαν στην προπόνηση της ΑΕΚ, προσπαθώντας να βρουν τι φταίει για τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα στα πλέι οφ.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο έβαλε ουσιαστικά τέλος στις ελπίδες της Ενωσης για εξασφάλιση του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League. Το... κακό είχε αρχίσει να φαίνεται από όταν ο Πανιώνιος πέρασε από το ΟΑΚΑ, με την εικόνα της ομάδας να είναι κακή και στο 1-0 επί του Παναθηναϊκού. Το γεγονός ότι ήταν χειρότερη στη Λεωφόρο, απλά σφράγισε μια αποτυχημένη σεζόν για τους Κιτρινόμαυρους.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Μια σεζόν που φαινόταν ότι θα μπορούσε να σωθεί αλλά τελικά δεν... Και αφού «δεν», ο Χιμένεθ και οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να μιλήσουν για όλα, προσπαθώντας να βρουν μια άκρη. Ο Ισπανός τεχνικός τα είπε για αρκετή ώρα με όσους αγωνίστηκαν στη Λεωφόρο σε μια προσπάθεια να βρεθεί η αιτία για την πτώση στην απόδοση της ομάδας και ειδικά για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, με τους πάντες να συμφωνούν ότι είναι δική τους και μόνο η ευθύνη για το γεγονός ότι χαλάνε στο φινάλε την εικόνα που είχαν τους προηγούμενους μήνες και συγκεκριμένα από όταν ανέλαβε την ομάδα ο Χιμένεθ.

Οπως και να έχει, αφού δεν μπορεί να γυρίσει ο χρόνος πίσω για να αλλάξει κάτι, ο Ισπανός θέλει από τους παίκτες του να αντιδράσουν στα δύο ματς που απομένουν και να πάρουν δύο νίκες, για το γόητρο και μόνο βασικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα