Κίνδυνος φυλάκισης για Κριστιάνο!

Κίνδυνος φυλάκισης για Κριστιάνο!

Gazzetta team
Κίνδυνος φυλάκισης για Κριστιάνο!

bet365

Οι Ισπανοί επιθεωρητές του Υπουργείου Οικονομικών ερευνούν υπόθεση φοροδιαφυγής του Ρονάλντο, με καταγγελίες να κάνουν λόγο για απόκρυψη 8 -15 εκατ. ευρώ. Κίνδυνος φυλάκισης για τον Πορτογάλο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ μετά από έρευνα που ολοκληρώθηκε στα εισοδήματά του, φέρεται να έχει εξαπατήσει την εφορία με ένα ποσό που φτάνει τα 8.000.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη έρευνα βρίσκεται στην υπηρεσία οικονομικών εγκλημάτων της Μαδρίτης, χωρίς όμως ακόμα να έχει αποφασιστεί από τους επιθεωρητές αν τελικά κινηθούν δικαστικά εναντίον του Ρονάλντο. Σύμφωνα με τη "Marca", ο Πορτογάλος κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης μέχρι έξι έτη (με αναστολή) σε περίπτωση που κριθεί ένοχος. Ωστόσο, οι Αρμόδιες Αρχές της Μαδρίτης δεν έχουν αποφασίσει αν πρόκειται για φορολογική απάτη ή διοικητική παράβαση. Το οικονομικό δικαστήριο της Μαδρίτης έχει την υπόθεση στα χέρια του και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Το "Spiegel", είχε τονίσει πως ο Ρονάλντο απέκρυψε 150 εκατ. ευρώ σε φορολογικούς παραδείσους, όπως ο Παναμάς, η Ελβετία, και οι Βρετανικές Παρθένες Νήσοι απ' το 2009 μέχρι το 2014.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα