Γιόχανσον: «Συζήτησα με ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο»

Γιόχανσον: «Συζήτησα με ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο»

Gazzetta team
Γιόχανσον: «Συζήτησα με ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο»

bet365

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του με αφορμή τα σενάρια για το μέλλον του και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Δημοσιεύματα θέλουν τον Σουηδό χαφ της Ενωσης να αποτελεί στόχο της κροατικής ομάδας, οπότε οι συμπατριώτες του προσπάθησαν να μάθουν από τον ίδιο τι ακριβώς γίνεται. Ετσι, ο Γιόχανσον μίλησε στο fotbollskanalen.se για όλα αυτά, ξεκαθαρίζοντας πως αυτή την στιγμή δεν σκέφτεται τίποτα άλλο παρά τις υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ.

«Πραγματικά δεν θα ήθελα καθόλου να σχολιάσω αυτές τις φήμες. Αυτά δεν με αφορούν τη δεδομένη στιγμή. Αυτή την στιγμή έχουμε μπροστά μας τα ματς των πλέι οφ με την ΑΕΚ που θα κρίνουν την σεζόν μας. Είναι σημαντικά για εμάς. Μετά θα δούμε αν θα προκύψει κάτι το καλοκαίρι. Εχω ακούσει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από κάποια κλαμπ, όμως είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει κάτι σαφές αυτή την στιγμή. Εχω συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και έτσι όπως έχουν τα πράγματα ετοιμάζομαι να παίξω στην ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του Σουηδού, ο οποίος ρωτήθηκε και για το αν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ενωση, απαντώντας: «Εχουμε κάνει μια κουβέντα για το τι θα κάνουμε στο μέλλον. Εχουμε καλό διάλογο».

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα