H Λεωφόρος του Μαρίνου!

H Λεωφόρος του Μαρίνου!

H Λεωφόρος του Μαρίνου!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την σαρωτική επικράτηση του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ουζουνίδη στον πάγκο, αλλά και για τους... φωστήρες, που ξεφτιλίστηκαν για άλλη μία φορά!

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την ΑΕΚ με 1-0 και πλέον έχει συμπληρώσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης ντέρμπι στην Λεωφόρο, όχι μόνο με συνεχόμενες νίκες, αλλά και με μηδέν παθητικό στην άμυνα. Πρέπει να ψάξουμε πολύ , για να το βρούμε αυτό. Και όχι απλά νίκες, αλλά πειστικές εμφανίσεις και άνετες επικρατήσεις. Και όλα αυτά και με τον Μπέργκ και χωρίς τον Μπέργκ. Και με τον Εμποκού και χωρίς τον Εμποκού.

Και με τον Βιγιαφάνιες και χωρίς τον Βιγιαφάνιες και με τον Ζέκα και χωρίς τον Ζέκα και με τον Κουρμπέλη και χωρίς τον Κουρμπέλη και με τον Μολέδο και χωρίς τον Μολέδο. Με τον Ουζουνίδη στον πάγκο ο Παναθηναϊκός έχει γίνει ΟΜΑΔΑ . Από τις 2 Δεκεμβρίου το είχα γράψει εδώ στο gazzetta και δεν είχα καμία αμφιβολία , ότι αυτό θα το καταφέρει ο Ουζουνίδης και θυμάμαι , ότι τότε κάποιοι με ειρωνευόντουσαν (http://www.gazzetta.gr/football/article/1015914/o-oyzoynidis-tha-kanei-ton-panathinaiko-omada).

Δεν πειράζει, όμως, η ουσία είναι, ότι όσοι ξέρουν τον Ουζουνίδη γνωρίζουν πολύ καλά πόσο καλός προπονητής είναι και πόσο κοφτερό μυαλό είναι. Πέρα από το ότι ο σημερινός Παναθηναϊκός με τις ελλείψεις του είναι ομάδα, όπως έγραψα και στην αρχή στην Λεωφόρο έχει κερδίσει σχεδόν όλα τα ντέρμπι.

Μόνη εξαίρεση η ΑΕΚ νωρίς, αρχές Γενάρη, τότε που ο Παναθηναϊκός ακόμα προσπαθούσε να συνέλθει από την λαίλαπα Στραματσόνι, αλλά και τότε η ομάδα του Ουζουνίδη δεν έχασε, παρά τις τρομερές ελλείψεις . Εφερε 0-0 στην Λεωφόρο. Από κει και μετά , όμως, τα ντέρμπι στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός τα κερδίζει. 1-0 αντί για 4-0 τον Ολυμπιακό, 1-0 τον ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, 2-0 τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο, 1-0 τον ΠΑΟΚ στα play off και με 10 παίκτες (μέχρι να διακοπεί, αλλά αν συνεχιζόταν το παιχνίδι το πιο πιθανό είναι να έβαζε και άλλο γκολ ο Παναθηναϊκός) και προχθές 1-0 την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός του Μαρίνου Ουζουνίδη στην Λεωφόρο «δαγκώνει» και μάλιστα δεν δέχεται και γκολ. Σε έξι ντέρμπι κράτησε το μηδέν στην άμυνα! Δεν θυμάμαι στο παρελθόν τόσο σαρωτική επικράτηση του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι της Λεωφόρου. Και αυτό οφείλεται στον προπονητή του. Εχει την υπογραφή του Ουζουνίδη. Προσοχή, όμως.

Ο Ελληνας τεχνικός δεν μπορεί να κάνει μαγικά. Αν δεν βοηθηθεί το καλοκαίρι με την απόκτηση κάποιων καλών παικτών τη νέα περίοδο ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορέσει να κάνει κάτι παραπάνω.

*Περιμένω από όλους αυτούς τους φωστήρες που έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός θα το δώσει το ματς στην ΑΕΚ (για αυτό και οι αποδόσεις ήταν υπέρ του φιλοξενούμενου) να κάνουν τώρα την κωλοτουμπίτσα τους. Δεν θα είναι η πρώτη φορά. Εχουν συνηθίσει από …τούμπες.Τον Παναθηναϊκό θα τον σέβεστε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.