Αϊντάρεβιτς: «Θα αμφισβητήσουμε την κυριαρχία του Ολυμπιακού»

Αϊντάρεβιτς: «Θα αμφισβητήσουμε την κυριαρχία του Ολυμπιακού»

Gazzetta team
Αϊντάρεβιτς: «Θα αμφισβητήσουμε την κυριαρχία του Ολυμπιακού»

bet365

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς δεν θα μπορούσε να δηλώσει περισσότερο ευτυχισμένος από την παρουσία του στην ΑΕΚ και τονίζει ότι του χρόνου η Ένωση θα μπορούσε να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι δηλώσεις του στην «Aftonbladet»:

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν κλειστό με λιγοστές ευκαιρίες. Ο αντίπαλος κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι και νίκησε. Αν κερδίσουμε τα τελευταία δύο παιχνίδια έχουμε ελπίδες για το Champions League».

Για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχω αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδια και νιώθω λίγο κουρασμένος, γιατί αγωνίζομαι συνεχόμενα από τις αρχές του περασμένου έτους. Θα ήταν φανταστικό να αγωνιστούμε στο Champions League. Νομίζω παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο το τελευταίο εξάμηνο και την επόμενη σεζόν είμαι πεπεισμένος πως θα αμφισβητήσουμε την κυριαρχία του Ολυμπιακού».

Όσο για τη χρησιμοποίησή του στην ομάδα, είπε: «Παίζω περισσότερο ως μέσος box to box. Θα ήταν ιδανικό να επιστρέψω στην Εθνική. Είμαι περήφανος που έπαιξα στη Σουηδία και έχω δώσει και τη ψυχή μου όταν αγωνίστηκα σε όλα τα τμήματα της Εθνικής».

Μάλιστα, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, λέγοντας: «Προτεραιότητα για μένα τώρα είναι η ΑΕΚ και η οικογένειά μου. Ο σύλλογος πλήρωσε για μένα. Παίζω σε μια μεγάλη ομάδα, ζω στη Μεσόγειο, είμαι στο σωστό μέρος και όλα είναι φανταστικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα