Γιόχανσον: «Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε»

Gazzetta team
Γιόχανσον: «Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε»

bet365

Δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες για την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο Γιάκομπ Γιόχανσον τονίζοντας πως δεν ήταν και το καλύτερο παιχνίδι της ΑΕΚ αυτό στην Λεωφόρο.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Βόλφσμπουργκ – Μπράουνσβαϊγκ (21+).

Αναλυτικά ο Σουηδός μέσος της Ένωσης μιοώντας για το ματς με τον Παναθηναϊκό και την ήττα με 1-0 ανέφερε: «Ισως του Λάζαρου ήταν η καλύτερη ευκαιρία που είχαμε. Γενικά, το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες τόσο εμείς, όσο και ο Παναθηναϊκός, δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι και νομίζω θα πρέπει να βελτιώσουμε το επιθετικό μας κομμάτι.

Εγώ προσωπικά δε γνώριζα τη νίκη του ΠΑΟΚ, αλλά, όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα, εμείς μπήκαμε και θέλαμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα με τις δεύτερες μπαλιές, δεν μπορέσαμε να πηγαίνουμε δυνατά, οπότε αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν ήταν και το καλύτερό μας παιχνίδι σε καμία περίπτωση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα