Μουρίνιο: «Είμαι ακόμα ο κορυφαίος»

Μουρίνιο: «Είμαι ακόμα ο κορυφαίος»

Gazzetta team
Μουρίνιο: «Είμαι ακόμα ο κορυφαίος»

bet365

Απίθανες ατάκες του Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου, μίλησε για την πιο δύσκολη σεζόν, τον Φέργκιουσον, αλλά και τις μεταγραφές, ενώ τόνισε πως παραμένει ακόμα ο κορυφαίος τεχνικός.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

«Είμαι ακόμα ο Νο1! Μην με αμφισβητείτε. Ξεκάθαρα αξίζαμε τη νίκη! Είμαι χαρούμενος που είδα αυτά τα παιδιά να πανηγυρίζουν με το τρόπαιο! Τώρα αρχίζουν οι διακοπές μου. Δεν θέλω να δω τα φιλικά παιχνίδια των εθνικών, είμαι εγωιστής. Αλήθεια δε μπορώ να το κάνω» ήταν οι πρώτες απίθανες ατάκες του Μουρίνιο. Ηταν η πιο δύσκολη σεζόν στην καριέρα του κάτι που δεν ξέχασε να τονίσει: « Τρία τρόπαια σε μία σεζόν και έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, στην πιο δύσκολη σεζόν μου ως προπονητής» πρόσθεσε ο Πορτογάλος.

Η Γιουνάιτεντ έβαλε στην τροπαιοθήκη και το Europa League και ο Μουρίνιο έκανε τη σχετική πλάκα «Εκανα πλάκα με τον Φέργκιουσον και του είπα πως έκανα λίγη δουλειά για εκείνον, καθώς τώρα έχουμε όλα τα ευρωπαϊκά τρόπαια».

Οσον αφορά τις μεταγραφές ο Μουρίνιο πρόσθεσε: «Ο Εντ Γούντγουορντ έχει τη λίστα μου, τι θέλω, επομένως όλα εξαρτώνται τώρα από εκείνον και τους ιδιοκτήτες. Αυτή τη στιγμή όμως δεν με νοιάζει το ποδόσφαιρο»!

Αναφορικά με τη χρησιμοποίηση του του Γουέιν Ρούνεϊ και το μέλλον του στην ομάδα κατέληξε: «Ο Γουέιν ήταν έτοιμος να παίξει, αλλά δεν χρειαζόμασταν ενίσχυση στην επίθεση μετά το 2-0. Του είπα ότι είναι παίκτης κλειδί. Θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται εδώ και του χρόνου. Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Αν μείνει θα είμαι πολύ χαρούμενος»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα