Τσιγκρίνσκι: «Δεν ήμασταν επιθετικοί»

Τσιγκρίνσκι: «Δεν ήμασταν επιθετικοί»

Gazzetta team
Τσιγκρίνσκι: «Δεν ήμασταν επιθετικοί»

bet365

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι εστίασε στο πρόβλημα της ΑΕΚ στη Λεωφόρο και εξέφρασε την πίστη του για τη συνέχεια των πλέι οφ, αναγνωρίζοντας πάντως τις δυσκολίες.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουκρανός αμυντικός στη Nova.

Για το αν υπάρχει πίστη πλέον για την 1η θέση: «Φυσικά και μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Αν έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και πάρουμε τα τελευταία δυο παιχνίδια μπορούν να αλλάξουν. Στο ποδόσφαιρο αλλάζουν τα πράγματα μέσα σε δυο δευτερόλεπτα. Πρέπει να έχουμε πίστη στον εαυτό μας και να κάνουμε δυο νίκες».

Για το αν χάθηκε η ευκαιρία για την ΑΕΚ μετά τη νίκη στη Τούμπα: «Τα πλέι οφ δεν αποτελείται από ένα παιχνίδι, αλλά από έξι. Θέλω να δω σε ποια θέση είμαστε μετά το τέλος τους. Σίγουρα δεν εξαρτάται από εμάς τώρα. Αν κερδίσεις ένα παιχνίδι δεν πετάς στα σύννεφα, αν χάσεις δεν πρέπει να πέσεις στο έδαφος».

Για το αν κρίθηκε το αποψινό ματς στο τετ α τετ του Χριστοδουλόπουλου: «Δεν θα συμφωνήσω 100%. Δεν ήταν αυτό το κλειδί. Το κλειδί ήταν ότι δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί όσο πριν 3 ημέρες. Δεν νομίζω να έκανε λάθος ο Λάζαρος. Το σημείο κλειδί είναι ότι δεν είχαμε επιθετικότητα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα