«'Εγιναν λάθη στο στήσιμο του Άρη»

Gazzetta team
«'Εγιναν λάθη στο στήσιμο του Άρη»

bet365

Για τη φετινή πορεία του Άρη μίλησε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο πρώην τεχνικός των κιτρινόμαυρων και νυν του Εργοτέλη, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5, όπου χαρακτήρισε λανθασμένο τον τρόπο που στήθηκε η ομάδα. Ταυτόχρονα μίλησε για την άνοδο του Εργοτέλη στη Football League, ενώ σχολίασε και το σημερινό υποβιβασμό του Ηρακλή.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Για το αν πίστευε ότι θα καταφέρει την άνοδο με τον Εργοτέλη: «Ναι το πίστευα και γι αυτό και ήρθα. Ήμασταν 7 πόντους πίσω όταν ανέλαβα αλλά είχε έναν ολόκληρο γύρο, ήμασταν η καλύτερη ομάδα και δίκαια ανεβήκαμε στον δεύτερο γύρο».

Για το αν ο όμιλος του Εργοτέλη είχε μεγάλες βαθμολογικές διαφορές σε σύγκριση με τους άλλους: «Εδώ ήταν πολύ πιο δύσκολος ο όμιλος. Πρώτα απ’ όλα έχει πάρα πολλά γήπεδα με πλαστικό κάτι που δεν συνηθίζεται στη Βόρεια Ελλάδα αυτό και έχει πολλές καλές και ιστορικές ομάδες όπως είναι ο Ιωνικός, η Προοδευτική. Είχε δυνατές ομάδες με βαριά φανέλα που λέμε».

Για το αν άφησε τη μεγάλη του αγάπη (Προοδευτική): «Ναι δεν είχαν στόχο φέτος την άνοδο γιατί ήταν η πρώτη της χρονιά αλλά τα πήγε πάρα πολύ καλά».

Για τον αν αυτή η άνοδος θα μείνει ψηλά στη λίστα της καριέρας του: «Υπήρχαν καλές χρονιές που λέμε στο ποδόσφαιρο. Πάντα θα έχεις και καλές και κακές στιγμές. Τα καλό είναι εκεί που πηγαίνεις να προσπαθείς για το καλύτερο να πετύχεις το στόχο σου και να βάλεις ένα λιθαράκι για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Νομίζω ήταν μια καλή χρονιά η ομάδα είχε πέσει πέρσι για χρέη ανέβηκε κατευθείαν και νομίζω η ιστορία θα γράψει ότι ήταν πετυχημένη».

Για το αν θα παραμείνει στον Εργοτέλη: «Αυτό είναι μια κουβέντα που εύκολα μπορείς να πεις ναι πολύ εύκολα μπορείς να πεις αυτά που λένε όλοι συνήθως ότι εγώ θέλω αλλά θα δούμε. Δεν έχω συζητήσει ακόμα, αλλιώς είναι όταν μιλάς με τον πρόεδρο στα μέσα της χρονιάς και αλλιώς στο τέλος. Αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις από τον Εργοτέλη να κάνει και του χρόνου μια καλή πορεία για πρωταθλητισμό».

Για την φετινή πορεία του Άρη: «Νομίζω ότι ο Άρης έκανε ένα μεγάλο λάθος το καλοκαίρι έτσι όπως στήθηκε η ομάδα. Δεν σημαίνει ότι αν θα φέρεις κάποια βαριά ονόματα θα πετύχεις και το στόχο σου. Νομίζω ότι την είχε πατήσει και πρόπερσι στη Γ ‘ Εθνική και δεν ανέβηκε. Ας ελπίσουμε να ανέβει φέτος. Οι κατηγορίες είναι δύσκολες. Θέλει παίκτες να ματώνουν μέσα στο γήπεδο και να έχεις καλά αποδυτήρια. Με αυτά τα πράγματα και με τον κόσμο που έχει ο Άρης δεν θα είχε πρόβλημα φέτος. Έπαιξαν όμως και κάποια άλλα πράγματα ρόλο. Ο Άρης φάνηκε ότι σε κάποια παιχνίδια όπως αυτό με τη Λαμία ότι δεν πήρε κάποια σφυρίγματα που άξιζε. Για να είμαι όμως δίκαιος ο Άρης αγωνιστικά δεν ήταν αυτός που περίμενα».

Για το αν φταίει ο προπονητής ή η διοίκηση: «Όταν μια ομάδα δεν πετυχαίνει το στόχο της, όπως όταν όλοι μαζί πετυχαίνουν έτσι και όλοι μαζί αποτυγχάνουν. Δεν μπορώ να πω ότι φταίει ο προπονητής, η διοίκηση ή οι παίκτες. Όταν είσαι σε μια ομάδα όπως ο Άρης είστε όλοι μαζί. Δεν μπορείς να ρίξεις την ευθύνη σε κάποιον».

Για τη σημερινή απόφαση για τον υποβιβασμό του Ηρακλή: «Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το μια ομάδα να κερδίζει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους όλοι μαζί, παίκτες, διοίκηση προπονητές, κόσμος μια άνοδο ή μια νίκη και κάποιος άλλος να επωφελείται από αυτό. Είναι πολύ άδικο αυτό που συμβαίνει στον Ηρακλή. Για να είμαστε όμως και δίκαιοι δεν γίνεται αυτό να συμβαίνει μόνο στον Ηρακλή κάτι συμβαίνει διοικητικά και εκεί. Σίγουρα πονάει και τον κόσμο αλλά δεν μπορεί να γίνεται μόνο εκεί. Καλό είναι να τηρούνται οι νόμοι για όλες τις ομάδες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα