Ιβιτς: «Ντέρμπι κάθε παιχνίδι στα πλέι οφ»

Ιβιτς: «Ντέρμπι κάθε παιχνίδι στα πλέι οφ»

Gazzetta team
Ιβιτς: «Ντέρμπι κάθε παιχνίδι στα πλέι οφ»

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στις πολλές δυσκολίες που υπάρχουν και για τις τέσσερις ομάδες του ομίλου
Στις δυσκολίες που υπάρχουν στα πλέι οφ και για τις 4 ομάδες που συμμετέχουν σε αυτά, στάθηκε ο Βλάνταν Ιβιτς μετά το τέλος του σημερινού αγώνα της Νέας Σμύρνης. Οπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το παιχνίδι και τις κράμπες των παικτών του Πανιωνίου: «Έχω πει ότι πλέον που φτάσαμε στο τέλος και το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα βέβαια είναι σημαντικό όλοι οι παίκτες να έχουν την υγεία τους. Σίγουρα το ρόστερ του Πανιωνίου είναι μικρότερο από το δικό μας και γι’ αυτό υπάρχουν πολλές κράμπες στον Πανιώνιο».
Για το αν κρατάει το γεγονός πως ο Πανιώνιος είχε πολλές ευκαιρίες: «Είμαστε επαγγελματίες και πάντα κοιτάμε τις αρνητικές και τις θετικές φάσεις. Μετά από τόσα παιχνίδια πλέον φαίνεται ότι σχεδόν όλα τα παιχνίδια κρίνονται στο γκολ. Μετά από τόση κούραση χάνει και το μυαλό του ποδοσφαιριστή. Σημασία έχει να υπάρχει υγεία για τους παίκτες και εμείς να κρατήσουμε την θέση που έχουμε».
Για τα άδεια γήπεδα στα πλέι οφ: «Σίγουρα δεν είναι ωραία εικόνα να είναι άδεια τα γήπεδο. Κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι με τις ομάδες που παίζουν στα πλέι οφ. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε αυτό που πρέπει όμως, να δώσουμε το 100%».
Για τις αποδοκιμασίες που άκουσε ο Πέλκας: «Είχα πει και μετά το ματς της Θεσσαλονίκης, δεν έχει καμία σχέση με τον Πανιώνιο και την ομάδα του Πανιωνίου. Δεν ήθελε να προσβάλει τον κόσμο και τον αντίπαλο. Εκείνος ξέρει γιατί είχε πανηγυρίσει έτσι. Ήταν λάθος του και το έχει καταλάβει. Πρέπει να τον στηρίξουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα