Ανοιχτό του Βάις για Ολυμπιακό (vids)

Ανοιχτό του Βάις για Ολυμπιακό (vids)

Gazzetta team
Ανοιχτό του Βάις για Ολυμπιακό (vids)

bet365

Στα 27 του χρόνια ο διεθνής εξτρέμ Βλάντιμιρ Βάις επιστρέφει στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός φέρεται να καραδοκεί μήπως και τον κλείσει ξανά για το ρόστερ του.

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Αγιαξ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν ο Ράσφορντ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Ο Βάις που φέτος είχε 10 γκολ και 2 ασίστ επέλεξε να γυρίσει στην Ευρώπη. Κάτι το οποίο ανέφερε εδώ και μέρες στα social media του. Άλλες διαρροές έκαναν λόγο για Ρέιντζερς και άλλες ακόμα και για Ολυμπιακό.

Η ποιότητα του Σλοβάκου δεν αμφισβητείται. Εφόσον είναι πεποισμένος ότι θα αφοσιωθεί ξανά στην καριέρα του στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει την διάθεση και την πρόθεση να καταπιαστεί ξανά με την περίπτωσή του. Δείτε βίντεο από τον Βάις στην Gallery.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα