Οι... καραμπόλες για τον πάγκο και ο χρόνος που τρέχει

Οι... καραμπόλες για τον πάγκο και ο χρόνος που τρέχει

Οι... καραμπόλες για τον πάγκο και ο χρόνος που τρέχει

bet365

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει σε πρώτο και βασικό πλάνο την Ιβηρική ωστόσο οι περισσότεροι υποψήφιοι που έχει στραφεί μιλούν και με άλλες ομάδες. Οι... καραμπόλες και η πίεση του χρόνου.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Αγιαξ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21+).

Η Ισπανία και η Ιβηρική παραμένει ένας βασικός άξονας της αναζήτησης προπονητή για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο οριστικά άκρως θετικές ενδείξεις δεν έχει από τις περιπτώσεις με τις οποίες έχει καταπιαστεί.

Αυτήν την χρονική περίοδο στην Πριμέρα αλλά και την Β' κατηγορία οι... καραμπόλες στους πάγκους είναι αρκετές. Για παράδειγμα υπάρχουν τεχνικοί όπως οι Πελεγκρίνο, Γκράθια και Μπερίσο που είναι είναι υποψήφιοι για τον πάγκο μίας συγκεκριμένης ομάδας (σ.σ. Σεβίλλης) αλλά την ίδια στιγμή έχουν κρούσεις και από αλλού από την Ισπανία. Ή ο Σετιέν τον οποίο η Λας Πάλμας ήθελε να κρατήσει αλλά δεν τα καταφέρνει και που διαπραγματεύεται με την Μπέτις. Επίσης ο Καράνκα τον οποίο δεδομένα ήθελε και έχει ασχοληθεί και φέτος το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός αλλά έχει θέσει ως προτεραιότητά του την Αγγλία, κάτι το οποίο επισήμανε δημόσια, λέγοντας μάλιστα πως έχει αγοράσει σπίτι εκεί και πως θέλει να συνεχίσει να μένει με την οικογένειά του.

Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός ως προς τους αρκετούς στόχους που έχει από την Ισπανία περιμένει να δει το εάν οι αλλαγές και οι... καραμπόλες στους πάγκους αφήσουν εκτός και άμεσα έναν ή περισσότερους από τους προπονητές που έχει στο... κάδρο του. Αυτό βέβαια είναι και ρίσκο και δεν είναι βέβαιο πως θα επιτευχθεί. Κατά τα άλλα οι πολύ πιο βατές, προσιτές και εύκολες περιπτώσεις υπάρχουν. Από τον Κρίστιανσεν, τον Τζούκιτς ή τους Λουτσέσκου και Λεμονή. Ο χρόνος βέβαια κυλάει και ο Ολυμπιακός θέλει να έχει κλείσει και ανακοινώσει προπονητή έως τις 31 Μαϊου. Σε αυτήν την περίπτωση ή θα του βγει... λαχείο ή λαβράκι για τον πάγκο του και κάτι που θα είναι πιο κοντά στα... θέλω του ή θα πάει σε μία εκ των επιλογών που έχει ως προς το plan Β.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα