Τα... ρέστα του κόντρα στην ΑΕΚ

Τα... ρέστα του κόντρα στην ΑΕΚ

Τα... ρέστα του κόντρα στην ΑΕΚ

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την «Ένωση» όπου θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του να μην βγει τελευταίος! Επέστρεψε ο Κουρμπέλης.

Το «τριφύλλι» φιλοξενεί την ΑΕΚ στην Λεωφόρο το βράδυ της Τετάρτης(20:30), θέλοντας μόνο νίκη απέναντι στην «Ένωση» για να ανέβει στην βαθμολογία των πλέι-οφ και να παραμείνει ζωντανό για την τρίτη θέση του μίνι πρωταθλήματος. Μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με το ΠΑΟΚ και το επερχόμενο -3, οι «πράσινοι» κινδυνεύουν με την τελευταία θέση που θα τους βάλει σε πολύ δύσκολη θέση ενόψει της νέας σεζόν. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης και στην αποστολή επέστρεψε ο Δημήτρης Κουρμπέλης. και θα είναι βασικός δίπλα στον Ζέκα στο κέντρο του γηπέδου.

Προθέρμανση, κορόιδο και πάσες περιλάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνηση. Ο Μπεργκ απουσίασε με άδεια (έως την Παρασκευή), ο Μολέντο έκανε αποφόρτιση, ο Εμποκού θεραπεία και οι Τελάντερ, Βιγιφάνιες ατομικό.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τα ονόματα της 20μελούς αποστολής. Αυτά είναι: Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Λέτο, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα