Μένει Ατλέτικο ο Τόρες

Μένει Ατλέτικο ο Τόρες

Gazzetta team
Μένει Ατλέτικο ο Τόρες

bet365

Αντίθετα στις προβλέψεις και τα σενάρια, οι Ροχιμπλάνκος θα δώσουν ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο στον Φερνάντο Τόρες, φοβούμενη τον περιορισμό μεταγραφών της FIFA.

Την Κυριακή, καθώς βγήκε αλλαγή στο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ήταν λες και αποχαιρετούσε το κοινό και το αντίστροφο. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Marca», ο Φερνάντο Τόρες θα μείνει για τουλάχιστον ακόμα μία σεζόν στην αγαπημένη του Ατλέτικο. Ο Ντιέγο Σιμεόνε τον έχει ενημερώσει ότι τον υπολογίζει αν και η αλήθεια είναι ότι οι Ροχιμπλάνκος φοβούνται μήπως δεν καθαρίσουν με τον περιορισμό μεταγραφών που έχουν από τη FIFA και δεν μπορέσουν να κάνουν τις μεταγραφές που θέλουν. Αναμένοντας λοιπόν την εκδίκαση στο διαιτητικό δικαστήριο (CAS), θα κρατήσουν τον Τόρες και εάν κάνουν μεταγραφές, λογικά θα έχει ακόμα πιο περιορισμένο ρόλο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα