«Η ΑΕΚ θέλει τον Ρέγιες»!

«Η ΑΕΚ θέλει τον Ρέγιες»!

«Η ΑΕΚ θέλει τον Ρέγιες»!

bet365

Για ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Αντόνιο Ρέγιες κάνουν λόγο οι Ισπανοί οι οποίοι υποστηρίζουν πως δεν ανανεώνει τη συνεργασία του με την Εσπανιόλ.

Η παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε μιλήσει για ενίσχυση της ομάδας και πως αν είναι από την πατρίδα του θα είναι ακόμη καλύτερα είναι λογικό να προκαλεί αρκετά δημοσιεύματα για παίκτες από την Ισπανία. Αν προκείται και για ποδοσφαιριστή που 'χει συνδυάσει το όνομά του με την Σεβίλλη τότε προφανώς και ακόμη περισσότερο...

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Όπως για παράδειγμα ο Χουάν Αντόνιο Ρέγιες! Σύμφωνα με twitter που ασχολείται με τα μεταγραφικά ζητήματα στην Ευρώπη «ο Μανόλο Χιμένεθ ενδιαφέρεται για τον Αντόνιο Ρέγιες που δεν ανανεώνει με την Εσπανιόλ» τονίζεται χαρακτηριστικά ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ και μάλιστα για την ενδεκάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 33χρονος Σεβιγιάνος άσος έχει 24 συμμετοχές (εκ των οποίων 10 βασικός) και σημείωσε 4 γκολ ενώ μοίρασε και 4 ασίστ αγωνιζόμενος από τα δεξιά προκειμένου να τελειώνει τις φάσεις με το καλό -ανάποδο- του πόδι!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα