Μια αγωνιστική λιγότερη στον Σεμπά

Μια αγωνιστική λιγότερη στον Σεμπά

Gazzetta team
Μια αγωνιστική λιγότερη στον Σεμπά

bet365

Η τιμωρία του Σεμπά για την κλωτσιά στον Αραούχο, στο πρώτο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, μειώθηκε στις δύο αγωνιστικές, που έχει ήδη εκτίσει.

Ο άσος των Πειραιωτών είχε κλωτσήσει τον φορ της «Ένωσης» την ώρα που εκείνος έτρεχε να πανηγυρίσει, πράγμα για το οποίο του επιβλήθηκε τιμωρία τριών αγωνιστικών.

Ο Ολυμπιακός άσκησε έφεση, έπειτα από την οποία η ποινή του Σεμπά έπεσε στα δύο παιχνίδια. Την ποινή των 2 αγώνων την έχει εκτίσει ο Σεμπά με ΑΕΚ στο Κύπελλο και Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ' αριθμόν 30/2017 απόφασή της δέχθηκε τυπικά και κατ΄ ουσίαν την έφεση του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Sebastiao De Freitas Couto Junior κατά της υπ’ αριθμ. 114/2017 απόφασης Π.Ε./ΕΠΟ. Εξαφάνισε εκκαλουμένη, δέχθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής τέλεσε απόπειρα βιαιοπραγίας και του επέβαλε ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα