Μάντζιος: «Πρωτάθλημα και αήττητο»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Πρωτάθλημα και αήττητο»

bet365

Μέσα σε πελάγη ευτυχίας, για την επιστροφή του Απόλλωνα Σμύρνης στη Super League, ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στους στόχους που έχουν απομείνει τρεις αγωνιστικές από το τέλος.

Αναλυτικά είπε:

«Μία πολύ σημαντική ημέρα για την ομάδα μας σήμερα. Επανέρχεται στη Super League μετά από τρεις σεζόν. Ξεκίνησε η χρονιά με στόχο την άνοδο στη Super League και τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος το εξασφάλισε και μαθηματικά. Ένα μεγάλο μπράβο θα ήθελα να πω από την καρδιά μου σε όλη την οικογένεια του Απόλλωνα. Τους παίκτες μου, τους συνεργάτες, τα παιδιά που κάνουν τη βρώμικη δουλειά, τους φυσικοθεραπευτές, το ιατρικό τιμ, όλοι στα γραφεία, τη διοίκηση, τον κόσμο, τον μεγαλομέτοχο...

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Πεσκάρα – Παλέρμο (21+).

Δουλέψαμε πολύ όλοι μαζί για να μπορέσει η ομάδα να κατακτήσει αυτό τον μεγάλο στόχο. Εν μέσω δυσκολιών τα καταφέραμε. Αποδείξαμε ότι είμαστε ίσως η πιο σταθερή ομάδα στο πρωτάθλημα. Και σήμερα με τον πόντο που πήραμε βγήκαμε και μαθηματικά στη Super League».

O στόχος που έχει απομείνει;

«Δεν τελείωσε τίποτα σήμερα. Πλέον έχουμε έναν στόχο να βγει η ομάδα πρωταθλήτρια και θέλουμε μία νίκη. Έχουμε δύο ματς να καταφέρουμε, αν μπορέσουμε, να κρατήσουμε το αήττητο. Είναι ο τρίτος στόχος και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πάλι ένα μεγάλο μπράβο και στον κόσμο. Όχι μόνο σήμερα, αλλά από την πρώτη μέρα που ήρθα ήταν συνέχεια κοντά μας εντός και εκτός. Δείχνουν ότι αγαπούν πραγματικά αυτή την ομάδα.

Θέλω να ευχηθώ στον σύλλογο, αρχής γενομένης, αν όχι από αύριο, τουλάχιστον μετά από δέκα ημέρες να βάλουμε κάτω το κεφάλι να δουλέψουμε και να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη στη Super League. Θα είναι μία δύσκολη χρονιά και πρέπει ο στόχος του Απόλλωνα να είναι η εδραίωση στην κατηγορία».

Η νέα χρονιά θα σας βρει στην Ριζούπολη;

«Έχει, ναι».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα