Λάτσιο - Ίντερ 1-3

Gazzetta team
Λάτσιο - Ίντερ 1-3

bet365

Η Ιντερ επέστρεψε στις νίκες και πήρε διπλό γοήτρου στη Ρώμη επικρατώντας 3-1 της Λάτσιο. Φωνάζουν οι Λατσιάλι για την αποβολή του Μπαλντέ.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

«Πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σίγουρα όχι με την εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια της» τόνισε ο υπηρεσιακός προπονητής της ΙντερΣτέφανο Βέκι και οι παίκτες του φρόντισαν να... σπάσουν την κατάρα! Αλλωστε, οχτώ ματς χωρίς νίκη ήταν πολλά... Διπλό γοήτρου στη Ρώμη επί της Λάτσιο για τους Νερατζούρι (3-1), με τους γηπεδούχους να... φωνάζουν ακόμα για την αποβολή του Μπαλντέ! Η Λάτσιο μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε και στο 18' ο Μπαλντέ από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ. Τρελό σκηνικό στο 26ο λεπτό, με οπαδούς της Ιντερ να αποχωρούν απογοητευμένοι από το Ολίμπικο, αφού η εικόνα της ομάδας ήταν κάκιστη.

Ωστόσο, η Ιντερ βρήκε τις λύσεις και στο 31' ήρθε η λύτρωση, με τον Αντρεόλι να ισοφαρίζει 1-1! Με αυτογκόλ του Χουντ στο 31' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και πήραν προβάδισμα! Στο 66' είχαμε τη φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών! Ο Μπαλντέ ανατράπηκε, ζήτησε πέναλτι σε αμφισβητούμενη φάση, αλλά ο διαιτητής είδε... θέατρο και τον απέβαλλε. Στο 74' η Ιντερ καθάρισε το ματς, με τον Μάρτινς να διαμορφώνει το 3-1! Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Λούλιτς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα