Μιλόγεβιτς: «Ηρωες οι παίκτες μου»

Gazzetta team
Μιλόγεβιτς: «Ηρωες οι παίκτες μου»

bet365

Ο κόουτς του Πανιωνίου στάθηκε στην προσπάθεια που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές του
Στην αποβολή του Μασούντ στάθηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το τέλος του σημερινού ματς. Οπου είπε τα καλύτερα για τους παίκτες του. «Σίγουρα αν δεν είχαμε την αποβολή του Μασούντ, ο ΠΑΟΚ θα δυσκολευόταν περισσότερο να μας βάλει γκολ. Το παιχνίδι πήγαινε προς την ισοπαλία, οι παίκτες μου είναι ήρωες. Αν και είχαμε κάποια προβλήματα παίξανε δυνατά, δώσανε τα πάντα και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο», ανέφερε σχετικά στην κάμερα της NOVA.

Κάτι ανάλογο ανέφερε και στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης. «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Ήξερα ότι το παιχνίδι θα πάει έτσι. Το ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλή κατοχή μπάλας, αλλά νομίζω ότι μέχρι το γκολ του Πρίγιοβιτς, δεν μας είχε απειλήσει ιδιαίτερα. Εύχομαι ότι καλύτερο στον ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα θέλω να αναφερθώ στην προσπάθεια των παικτών μου. Σίγουρα η κούραση μας επηρεάζει, είναι πολύ δύσκολο να παίζουμε ανά τρεις μέρες, είναι λογικό να πέφτει οι ποιότητα μας και να βλέπουμε ματς άτεχνο με πολλά λάθη. Φυσικά το θέμα της κούρασης ισχύει και για τους αντιπάλους», ανέφερε σχετικά.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Μετά του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τον Βλάνταν Ιβιτς, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. «Ευχαριστώ τον Βλάνταν για τα καλά του λόγια. Γνωριζόμαστε από πολύ παλιά αλλά έχει τη δική του πορεία. Είναι πολύ καλός προπονητής και θα έχει λαμπρό μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα