Αναγέννηση Καρδίτσας - Πανσερραϊκός 2-1

Αναγέννηση Καρδίτσας - Πανσερραϊκός 2-1

bet365

Ακόμα μια νίκη για την Αναγέννηση Καρδίτσας, αυτή τη φορά με 2-1 επί του Πανσερραϊκού, που την φέρνει και πιο κοντά στην παραμονή της στη Football League.

Μια ανάσα από την παραμονή βρίσκεται πλέον η Αναγέννηση Καρδίτσας. Η νίκη της με 2-1 επί του Πανσερραϊκού, την φέρνει ακόμα πιο κοντά στο στόχο της.

Το παιχνίδι κρίθηκε με δύο τέρματα του Τσιλούλη που μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 46'. Ωστόσο, από την αρχή οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και απείλησαν με τους Υφαντή, Μπλέντι, Τζέκο αλλά ο Μέλκας τους σταμάτησε και τους τρεις. Ο Πανσερραϊκός είχε επίσης δύο καλές στιγμές με τον Κάκκο, με την δεύτερη μάλιστα στο 37' να καταλήγει και στα δίχτυα για το 0-1.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η Αναγέννηση, κατάφερε όμως να γυρίσει την αναμέτρηση. Ο Τσιλούλης πέρασε στο ματς και στο 52' κατάφερε να ισοφάρισης, ενώ εννέα λεπτά αργότερα σκόραρε και το 2-1 της ομάδας του. Αυτά τα γκολ ήταν αρκετά για την Αναγέννηση που πανηγύρισε την δεύτερη εντός έδρας νίκη της και πλησίασε ακόμα περισσότερο την παραμονή στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτη, Καραγιάννης, Τζάνης (46’ Τσιλούλης), Δημόπουλος, Σμίλτος, Ντεμπελέ, Ντάνκουα (46’ Ντιατά), Υφαντής, Τζέκος (71’ Βουκομάνοβιτς), Μπιτέλης, Μπλέντι.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Ταχματζίδης, Ιωαννίδης (56’ Καψάλης), Παπατζίκος, Βοσκόπουλος (65’ Γιαξής), Φούσου, Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης (17’ Σιάκκας), Κάκκο, Γκούρτσας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα