Στην Τούμπα ο Λάμπρος Χούτος

Στην Τούμπα ο Λάμπρος Χούτος

bet365

Ο Λάμπρος Χούτος βρίσκεται στα επίσημα της Τούμπας και παρακολουθεί την αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Πανιωνίου για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν μάνατζερ παικτών, έχοντας επιστρέψει εδώ και λίγες ημέρες στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, όπου συμμετείχε στο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου Survivor, βρέθηκε την Κυριακή το απόγευμα στα επίσημα της Τούμπας και παρακολούθησε τον αγώνα ανάμεσα στις δύο πρώην ομάδες του.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Στο παρελθόν ο Χούτος είχε αγωνιστεί τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στον Πανιώνιο, ενώ είναι ο εκπρόσωπος του Λάζαρου Λάμπρου, που ανήκει στους «κυανέρυθρους», δανεικός από το «Δικέφαλο», αλλά λόγω ειδικού όρου βρίσκεται εκτός αποστολής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα