Με έντονο ελληνικό στοιχείο η αποστολή του ΠΑΟΚ

Με έντονο ελληνικό στοιχείο η αποστολή του ΠΑΟΚ

bet365

Είναι από τις λίγες φορές που αποστολή του ΠΑΟΚ έχει έντονο ελληνικό χρώμα. Κι από τις λίγες φορές, που οι 10 στους 19 ποδοσφαιριστές είναι Έλληνες. Με σημαντικές απουσίες κόντρα σε Πανιώνιο.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει τέσσερις ποδοσφαιριστές (Κρέσπο, Σάχοφ, Ουάρντα και Πέδρο Ενρίκε) που ήρθαν να προστεθούν στις δεδομένες απουσίες των Βαρέλα και Μυστακίδη.

Το ευχάριστο είναι πως ο Παναγιώτης Γλύκος ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση και προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο (20/5) με τον Σέρβο προπονητή του ΠΑΟΚ να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή.

Κανονικά μέρος στην προπόνηση πήρε κι ο Πέδρο Ενρίκε, οποίος έχει ένα αιμάτωμα στους οπίσθιους μηριαίους από το χτύπημα του Βλαχοδήμου στη Λεωφόρο. Ο Βραζιλιάνος δεν θ’ αγωνιστεί καθώς θα εκτίσει την τιμωρία της μίας αγωνιστικής από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες, που συμπλήρωσε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Στην αποστολή για τον αγώνα της Τούμπας συμμετέχουν οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κίτσιου , Πούγγουρας, Μαλεζάς, Χατζηισαΐας, Κάνιας, Κάτσε, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα