Σώθηκε το Αμβούργο, μπαράζ η Βόλφσμπουργκ (vid)

Gazzetta team
Σώθηκε το Αμβούργο, μπαράζ η Βόλφσμπουργκ (vid)

bet365

Με γκολ στο 88' το Αμβούργο νίκησε (2-1) την Βόλφσμπουργκ και εξασφάλισε την παραμονή, στέλνοντας στα μπαράζ τους Λύκους.

Εδώ και χρόνια οι οπαδοί του Αμβούργου έχουν συνηθίζει να ζουν με το άγχος από την αρχή ως το τέλος του πρωταθλήματος. Αρκετές φορές και μετά το τέλος του, αφού η ομάδα του μεγάλου λιμανιού έμπλεκε στα μπαράζ παραμονής. Οπως φαινόταν ότι θα γίνει και φέτος δηλαδή, όταν ο Κνόχε στο 23' έκανε το 0-1 για την Βόλφσμπουργκ με κεφαλιά μετά την σέντρα από δεξιά. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, ισοφάρισαν στο 32' με τον Κόστιτς στο τετ α τετ αλλά το 1-1 του ημιχρόνου ήταν καλό μόνο για τους Λύκους, οι οποίοι ήλεγχαν την κατάσταση.

Τα πράγματα δεν άλλαζαν στην επανάληψη, με την Βόλφσμπουργκ να είναι καλύτερη και να μην νιώθει ιδιαίτερη απειλή, κρατώντας στα χέρια της την παραμονή. Μέχρι που ήρθε το 86ο λεπτό... Ηταν η στιγμή που ο Βάλντσμιντ πέρασε στο ματς ως αλλαγή και δύο λεπτά αργότερα με κεφαλιά μετά την σέντρα από αριστερά έκανε το 2-1, προκαλώντας πανικό! Ενα γκολ που διασφαλίζει ότι το Αμβούργο παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ ενώ η Βόλφσμπουργκ, που πέρυσι απείλησε με αποκλεισμό ακόμη και την Ρεάλ στο Champions League, θα παίξει την παραμονή της στα μπαράζ, κατά πάσα πιθανότητα με την Μπράουνσβαϊγκ.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οσο γίνονταν αυτά στο Αμβούργο, η Αουγκσμπουργκ έπαιρνε την ισοπαλία (1-1) που ήθελε στο Χόφενχαϊμ και σφράγισε την παραμονή της ενώ η Μάιντς, η οποία ηττήθηκε από την Κολωνία (2-0), σώθηκε στη διαφορά γκολ με την Βόλφσμπουργκ (-11 η Μάιντς, -18 οι Λύκοι). Από εκεί και πέρα, οι ήδη καταδικασμένες Ντάρμσταντ και Ινγκολσταντ αποχαιρέτισαν την Bundesliga με ισοπαλίες κόντρα σε Σάλκε (1-1) και Γκλάντμπαχ (2-2 εκτός) αντίστοιχα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα