Ρεάλ, η μεγαλύτερη δύναμη στην Ισπανία

Ρεάλ, η μεγαλύτερη δύναμη στην Ισπανία

Σύμφωνα με έρευνα, οι Μερένγκες έχουν τους περισσότερους οπαδούς στη χώρα και ακολουθούν Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο. Επίσης, η Ρεάλ πουλάει πιο πολύ απ' όλους.

Ρεάλ, η μεγαλύτερη δύναμη στην Ισπανία

Στην Ισπανία υπάρχει ένας φορέας που ουσιαστικά ονομάζεται Ενωση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (AIMC). Αυτός λοιπόν ο φορέας προχώρησε σε μία έρευνα με σκοπό να διαπιστώσει πόσοι και ποιοι υποστηρίζουν τις ποδοσφαιρικές ομάδες της χώρας. Από εκεί προέκυψε ότι το μεγάλο αφεντικό είναι η Ρεάλ.

Οι Μαδριλένοι έχουν στο πλευρό τους το 32,4% των οπαδών της Ισπανίας, με την Μπαρτσελόνα να έρχεται δεύτερη με ποσοστό 24,7%. Οι δυο μεγάλοι της χώρας δηλαδή ξεπερνούν το 50%. Στην 3η θέση όπως αναμενόταν βρίσκεται η Ατλέτικο με 7,6% και έπονται Βαλένθια με 4,1% και Αθλέτικο Μπιλμπάο με 3.9%.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ Μαδρίτης (21+).

Επίσης, η Ρεάλ είναι εκείνη που πουλάει τα περισσότερα προϊόντα. Το 9% των κατοίκων της χώρας έχει φροντίσει κάποια στιγμή στη ζωή του να αποκτήσει κάτι ποδοσφαιρικό και από αυτούς το 26,5% έχουν πάρει κάτι με το σηματάκι των Μερένγκες, για να ακολουθήσουν η Μπάρτσα με 21,3% και η Ατλέτικο με 12,5%.

 

Best of internet