Δοκιμή με... νόημα στον ΠΑΣ

Gazzetta team
Δοκιμή με... νόημα στον ΠΑΣ

bet365

Ο Ροτζέν Ιμπραχίμ του Αστέρα Ρεθύμνου από όπου κατάγεται ο Πετράκης, φαίνεται πως θα τσεκαριστεί από τον «Αγιαξ της Ηπείρου»
Στα Γιάννινα για να δοκιμαστεί από τον ΠΑΣ θα βρεθεί ο Ροτζέν Ιμπραχίμ, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Κρήτη. Πρόκειται για τον 21χρονο επιθετικό του Αστέρα Ρεθύμνου που με 29 γκολ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του εκεί τοπικού πρωταθλήματος. Ως εδώ φαίνεται πως δεν υπάρχει κάτι το «περίεργο», όμως αν αναλογιστεί κάποιος πως ο Γιάννης Πετράκης κατάγεται από το Ρέθυμνο, ίσως αυτό να... σημαίνει πολλά για το μέλλον του στον «Αγιαξ της Ηπείρου». Αν το ότι θα τσεκάρει παίκτη από την γενέτειρά του δεν «φωτογραφίζει» την παραμονή του, τότε τι;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα