Επίσημο το deal Φόρεστ - Μαρινάκη!

Επίσημο το deal Φόρεστ - Μαρινάκη!

Επίσημο το deal Φόρεστ - Μαρινάκη!

Εποχή Μαρινάκη και επίσημα στην Φόρεστ με το deal να επιβεβαιώνεται στο ακέραιο και να ανακοινώνεται με κάθε επισημότητα από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στο δίκτυο του BBC επιβεβαίωσε την συμφωνία για την αγορά της Φόρεστ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μεταξύ άλλων στάθηκε στη νέα εποχή για την ομάδα και υποσχέθηκε σταθερότητα και το απαραίτητο ποδοσφαιρικό όραμα.

Τα δεδομένα της συμφωνίας:

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

- Η αγορά γίνεται από μία ομάδα επενδυτών που καθοδηγείται από τους Μαρινάκη και Κομινάκη. Είναι για αγορά του 100% των μετοχών του Χασάουι δίχως να έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποσό.

- Οι ιδιοκτήτες σχηματίζουν μία νέα εταιρεία: NF Football Investments Ltd με έδρα την Αγγλία.

- Ο Νίκολας Ράνταλ, δικηγόρος αθλητικού δικαίου, θα είναι ο πρόεδρος.

- Ο Γιάννης Βρέντζος από CEO στον Ολυμπιακό θα γίνει CEO στην Φόρεστ.

- Ο Φρανκ ΜακΠάρλαντ ανανέωσε το συμβόλαιό του ως διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Επιπλέον, έγινε γνωστό από δημοσίευμα του Insideworldfootball η Σαμάνθα Γκόρντον θα παραμείνει στην ομάδα ως επικεφαλής των οικονομικών θεμάτων ενώ ο Ντέιβιντ Κουκ (σσ. είχε παρόμοια θέση στην Etihad Airways) θα είναι ο επικεφαλής στο εμπορικό τμήμα. Ως προς το ποσό για το deal διέρρευσε πως θα ξεπεράσει τα 40 εκατ. ευρώ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΦΟΡΕΣΤ

Η Φόρεστ από μέρους της προχώρησε σε ανακοινώσεις σχετικά με το deal για το 100% των μετοχών του Χασάουι. Στην ανακοίνωση τονίζεται πως το αρμόδιο όργανο απεφάνθη πως οι νέοι επενδυτές είναι καθ' όλα αξιόπιστοι και πέρασαν έτσι όλα τα τεστ.

Τονίζεται πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ. Εκτός από τις δηλώσεις του στο επίσημο site υπάρχουν και τα βιογραφικά των μελών της ομάδας. Ως ιδιοκτήτες αναφέρονται οι κ.κ. Μαρινάκης και Κομινάκης. Για το Δ.Σ. αναφέρονται οι Ράνταλ, Βρέντζος, η κ. Γκόρντον και ο Κουκ.

Best of internet