Το κίνητρο του Άρη

Το κίνητρο του Άρη

Το κίνητρο του Άρη

bet365

Η αντιπαλότητα με τη Λαμία και όλα όσα έλαβαν χώρα στη διάρκεια του Πρωταθλήματος στοιχειοθετούν ίσως το μοναδικό ρεαλιστικό κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της κυριακάτικης(21/5) αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Το κλίμα στις τάξεις του Άρη είναι κακό αφού άπαντες έχουν αντιληφθεί ότι υπάρχουν μόνο μαθηματικές πιθανότητες εξασφάλισης της ανόδου στη Σούπερλιγκα. Οι «κίτρινοι» θα πρέπει να πετύχουν το απόλυτο στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν και τόσο ο Απόλλων Σμύρνης όσο και η Λαμία να επιδείξουν αυτοκαταστροφικές διαθέσεις.

Καθόλου τυχαία, ο Νίκος Κωστένογλου έχει ρίξει το βάρος στον ψυχολογικό τομέα και μέσα από προσωπικές συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές περνάει το δικό του μήνυμα, αυτό της συνέχισης της προσπάθειάς τους. Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο έμπειρος τεχνικός δείχνει να έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τον Αντώνη Καπνίδη στην κορυφή της επίθεσης αντί του Μπράνα Ίλιτς ο οποίος δείχνει ότι δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε ο Καπνίδης στο βασικό σχήμα ήταν στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του Πρωταθλήματος. Η δεύτερη αλλαγή στην οποία θα προχωρήσει ο Κωστένογλου είναι αναγκαστική λόγω της τιμωρίας του Χρήστου Μπούρμπου. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μανώλης Τζανακάκης και στο αριστερό ο Νίκος Καράμπελας.

Η προετοιμασία των «κίτρινων» συνεχίστηκε σήμερα(18/5) με μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα