Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-4

Gazzetta team
Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-4

bet365

Ο Κριστιάνο το πήρε πάνω του, πέτυχε δυο υπέροχα γκολ στο Μπαλαϊδος και η Ρεάλ με το 4-1 κόντρα στη Θέλτα αγκάλιασε την κούπα. Με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μάλαγα σφραγίζει τον τίτλο.

Ο τίτλος περνούσε από το Μπαλαΐδος και η Ρεάλ δεν έχασε την ευκαιρία να τον αρπάξει! Εντυπωσιακή εμφάνιση του Κριστιάνο, φουλ πάθος των Μαδριλένων και το 4-1 κόντρα στη Θέλτα απεικονίζει με τον ιδανικό τρόπο την εικόνα του αγώνα! Στο εξ'αναβολής ματς, η Βασίλισσα έκανε ό,τι ήθελε, ο Πορτογάλος πέτυχε δυο υπέροχα τέρματα με το αριστερό κι έστειλε την ομάδα του στο +3 από τη Μπαρτσελόνα. Ετσι, στην τελευταία στροφή η Ρεάλ φιλοξενείτα από τη Μάλαγα του Μίτσελ και με θετικό αποτέλεσμα κατακτά την κούπα της πρωταθλήτριας.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, πίεσαν, πήραν τον έλεγχο και στην πρώτη καλή τους ευκαιρία άνοιξαν το σκορ! Η μπάλα έφτασε στον Κριστιάνο, ο οποίος με εντυπωσιακό σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή πέτυχε το 1-0! Η Θέλτα ανέβασε ρυθμό και είχε δυο καλές φάσεις, αλλά τόσο ο Σίστο στο 25' όσο και ο Βας με φάουλ στο 31' δε μπόρεσαν να φέρουν το ματς στα ίσα! Ο Ασπας ήταν κινητικός, αλλά σε δυο περιπτώσεις δεν κατάφερε να σκοράρει. Μεγάλη ευκαιρία έχασε και η Ρεάλ στο τέλος του α' μέρος, αλλά το τελείωμα του Μπενζεμά ήταν κάκιστο. Στο 48' έγινε η φάση που έκρινε ουσιαστικά το ματς. Ο Γκουϊντέτι δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει, η Ρεάλ βγήκε στην κόντρα κι από την εξαιρετική ασίστ του Ισκο, ο Κριστιάνο πέτυχε το 2-0. Ηταν το 18ο γκολ στο οποίο συμμετέχει ο Ισπανός (10 γκολ, 8 ασίστ), περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο μέσο στη La Liga!

Tα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τη Βασίλισσα στο 63', όταν ο Ασπας έπεσε θεαματικά σε μαρκάρισμα του Ράμος, πήρε τραβηγμένη δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε! Πάντως, στο 69' η Θέλτα προσπάθησε να μπει στο κόλπο, αφού ο Γκουιντέτι με σουτ (βρήκε και στον Ράμος) μείωσε σε 2-1. Η αντίδραση της ομάδας του Βίγκο ήταν... παιδική, αφού στο επόμενο λεπτό δέχθηκαν το τρίτο τέρμα. Ωραίος συνδυασμός Μπενζεμά - Μαρσέλο, ο Βραζιλιάνος έκανε την ασίστ (10η ασίστ στη La Liga) και ο Γάλλος από κοντά πέτυχε το 3-1! Στο 75' ο Κριστιάνο έχασε το... άχαστο, βρέθηκε μπροστά στο τέρμα, αλλά... κατάφερε να τη στείλει άουτ! Ισκο, Μόντριτς έχασαν κι άλλες ευκαιρίες, ωστόσο στο 88' ο Κρόος με υπέροχο τελείωμα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα!

Ρεάλ: Νάβας, Ντανίλο, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Καζεμίρο (71' Κόβατσιτς), Κρόος, Ισκο (84' Βάσκες), Μπενζεμά, Κριστιάνο (84' Ασένσιο)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα