Για τον Λεκμπέλο, ήταν όλοι εκεί

Για τον Λεκμπέλο, ήταν όλοι εκεί

Για τον Λεκμπέλο, ήταν όλοι εκεί

bet365

Για τον Αρτούρ Λεκμπέλο ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή. Ομοίως και για τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Άρη αλλά και στελέχη της Εθνικής ομάδας του 2004 που βρέθηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης και υποστήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια του Αλβανού πρώην παίκτη των «κίτρινων» που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης βρέθηκαν περίπου 2.000 φίλαθλοι, αλλά ένας μεγάλος αριθμός εισιτηρίων είχε διατεθεί τις προηγούμενες ημέρες. Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Λεκμπέλο βρέθηκε στο κέντρο του γηπέδου, εμφανώς συγκινημένος και ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετέχουν στην προσπάθεια υποστήριξής του. «Στο γήπεδο βρίσκονται παιδιά που δόξασαν την Ελλάδα και θέλω να τους ευχαριστήσω για την παρουσία τους, για τη δική τους βοήθεια, για την υποστήριξη του Λεκμπέλο», είπε ο Γιάννης Βένος ο οποίος στάθηκε μάλιστα και στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει ο αγαπημένος του Άρη και με το γνωμικό… «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Τραϊανός Δέλλας επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια. Στο γήπεδο όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Δεν αγωνίστηκε, κάθισε με πολιτικά στον πάγκο της Εθνικής του 2004. Σε αντίθεση με τον Γιώργο Καραγκούνη ο οποίος παραμένει ακμαίος. «Ευχόμαστε στον Αρτούρ να γίνει απολύτως καλά και στην οικογένεια του Άρη να γυρίσει το συντομότερο στην πρώτη κατηγορία», είπε μεταξύ άλλων.

Η Εθνική του 2004 επικράτησε με σκορ 6-1 και είχε στις τάξεις της τους Νικοπολίδη, Κατεργιαννάκη, Κυργιάκος, Νταμπίζα, Βόκολο, Βάλλα, Τσιάρτα, Μπασινά, Καφέ, Γιαννακόπουλο, Καραγκούνη και Κούτση. Τα τέρματα πέτυχαν οι Καραγκούνης (2), Γιαννακόπουλος (2), Κούτσης, Τσιάρτας.

Το μοναδικό γκολ των παλαιμάχων του Άρη σημείωσε ο Νίκος Κυζερίδης ο οποίος εντυπωσίασε με το επίπεδο φυσικής κατάστασής του, ενώ αγωνίστηκαν οι Βένος, Κούης, Κολτσίδας, Ζήνδρος Κατσιαρός, Χατζηνικολάου, Δράμπης, Μπιμπισίδης, Πετράκης, Χατζόγλου, Σπανουντζής, Δέλλιος, Οικονομίδης, Σίτσας, Κάκκαλης, Τολούδης, Χαραλαμπίδης.

Φωτογραφίες:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα