Πασχαλάκης: «Αν δεν έχεις καλά αποδυτήρια...»

Gazzetta team
Πασχαλάκης: «Αν δεν έχεις καλά αποδυτήρια...»

bet365

Ο πορτιέρο του ΠΑΣ τόνισε πως το καλό κλίμα είναι το «κλειδί» στην πορεία του ΠΑΣ
Για το «μυστικό» του φετινού ΠΑΣ αλλά και το μέλλον του μίλησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στην ΕΡΑ Σπορ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
-Για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη δική του παρουσία στο εφετινό Πρωτάθλημα.
«Η σεζόν ήταν θετική για την ομάδα και για μένα. Ξεκινώντας από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και συνεχίζοντας με την καλή πορεία στο Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα λειτουργεί άψογα στα αποδυτήρια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο προπονητής μας ο Γιάννης Πετράκης, μας έχει κάνει οικογένεια. Όσα χρήματα κι αν διαθέσει μια ομάδα, το να έχεις σωστά αποδυτήρια δεν είναι εύκολο».
-Για τους μελλοντικούς στόχους του:
«Θέλω να είμαι προσγειωμένος. Η σεζόν ήταν πολύ καλή για μένα. Η ομάδα και ο προπονητής με εμπιστεύτηκαν και αυτό με βοήθησε πολύ. Δεν το κρύβω ότι στο μυαλό μου είναι η Εθνική ομάδα. Πρώτος στόχος μου είναι να βρίσκομαι στην αποστολή για το ματς με τη Βοσνία, στα προκριματικά του Μουντιάλ. Ξεκινάω από εκεί και τα υπόλοιπα θα έρθουν».
-Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού:
«Είναι πρόωρο να πούμε οτιδήποτε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΠΑΣ Γιάννινα. Με εμπιστεύτηκαν, με στήριξαν και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Το τι θα γίνει στην πορεία δεν το ξέρουμε ακόμη».
-Για το πώς βρέθηκε στα…γκολπόστ:
«Όταν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο ήμουν επιθετικός και το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να βάζω γκολ. Έπαιξα τερματοφύλακας στην Τερψιθέα όταν τραυματίστηκε ο συμπαίκτης μου και καθιερώθηκα. Μου άρεσε εξαρχής. Πλέον με ενδιαφέρει να μη δέχομαι γκολ».
-Για την εμπειρία που είχε στη Γαλατάσαραϊ:
«Μετά το πέρασμά μου από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, ήρθε στα 17 ήρθε η πρόσκληση να δοκιμαστώ από τη Γαλατά. Με είχαν παρακολουθήσει και με κάλεσαν στην Τουρκία. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Πήρα πολλές εμπειρίες εκεί και θετικά σχόλια για να μείνω στην ομάδα. Όμως έπιανα θέση ξένου και ήταν δύσκολο».
-Για τα πρότυπα του στη θέση του τερματοφύλακα:
«Από μικρός θαύμαζα τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Στο διεθνές ποδόσφαιρο θεωρώ ότι κορυφαίος όλων είναι ο Μπουφόν. Μακάρι να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τη σπουδαία καριέρα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα