Πρόταση ανανέωσης σε Λίλα από ΠΑΣ

Gazzetta team
Πρόταση ανανέωσης σε Λίλα από ΠΑΣ

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ο ΠΑΣ Γιάννινα κατέθεσε στον Λίλα πρόταση για νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Απαντάει μέχρι την Δευτέρα ο Αλβανός μέσος.

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης με επιστροφή, αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει το πρώτο γκολ του ματς (21+).

Τα δεδομένα έδειχναν ότι ο Άντι Λίλα δύσκολα θα συνέχιζε την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα και ότι ο κύκλος του στην ομάδα των Ιωαννίνων είχε κλείσει. Σύμφωνα όμως με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr οι Ηπειρώτες κατέθεσαν στον διεθνή Αλβανό μέσο πρόταση για επέκταση της συνεργασίας τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής δεν απάντησε και ζήτησε διορία λίγων ημερών ώστε να σκεφτεί την προσφορά και αναμένεται το αργότερο μέχρι την Δευτέρα να έχει κάνει γνωστή απόφασή του. Την φετινή σεζόν ο 31χρονος Λίλα μέτρησε 22 συμμετοχές κι ένα γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα