Eπίσημες οι διώξεις σε Ολυμπιακό και Μάτος

Gazzetta team
Eπίσημες οι διώξεις σε Ολυμπιακό και Μάτος

bet365

Αυτό που είχε διαφανεί εδώ και ημέρες, είναι και πλέον επίσημο με τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου να ασκεί διώξεις στον Ολυμπιακό για τον αγώνα με τον Πλατανιά και στον Μάτος, για το χτύπημα στον Μπέργκ.

Από το πρωϊ είχε γίνει γνωστό ότι ο αθλητικός εισαγγελέας ετοίμαζε διώξεις στον Ολυμπιακό, για όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη με τον Πλατανιά και στον Μάτος του ΠΑΟΚ για χτύπημα στον Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού.

Πλέον ήρθε η επιβεβαίωση από την ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Σας ενημερώνουμε ότι ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε διώξεις:

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

1.Σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, νόμιμα εκπροσωπουμένης, για παραβάσεις των άρθρων 1, 2, 3, 5, 13, 14, 29 παρ. 1, 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Ολυμπιακός-Πλατανιάς, πρωτάθλημα Super League, 1/4/2017).
2.Σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λεονάρντο Μάτος (αγώνας ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας, 27/4/2017), για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. γ, και παρ.6 περ. στ. του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα