Κλωναρίδης: «Δεν ψάχνω την ρεβάνς»

Gazzetta team
Κλωναρίδης: «Δεν ψάχνω την ρεβάνς»

bet365

Ο Βίκτορ Κλωναρίδης ξεκαθάρισε πως δεν βλέπει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ως εκδίκηση για το Κύπελλο, τονίζοντας οτι όλοι στον Παναθηναϊκό πρέπει να ξεχάσουν τι έγινε στη Νέα Σμύρνη.

Στην ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ο Βίκτορ Κλωναρίδης είχε τις ευκαιρίες να βάλει το γκολ που ενδεχομένως να άλλαζε την ροή του αγώνα, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι. Ο ομογενής άσος του Παναθηναϊκού όμως, δεν βλέπει το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των play off ως μία ευκαιρία για ρεβάνς, όπως τόνισε στις δηλώσεις του στην Nova.

Αναλυτικά ο Βίκτορ Κλωναρίδης μίλησε για...

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Ξέραμε πριν το ματς ότι θα ήταν δύσκολο και ήταν μεγάλη ατυχία που μείναμε με δέκα παίκτες. Όμως είμαστε ομάδα και τώρα κοιτάμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια των πλέι οφ».

Μάντσεστερ Σ. – Γουέστ Μπρομ με επιστροφή, αν ο Στέρλινγκ σκοράρει (21+).

Για το πόσο θα επηρεάσει το ματς της Νέας Σμύρνης: «Όχι δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει, είμαστε μια ομάδα. Όποιος μπορεί θα παίξει. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και να κοιτάξουμε τον ΠΑΟΚ».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουμε πολύ καλά τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία τους. Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό για εμάς, είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στον αγώνα και να δώσουμε περισσότερο από το 100% στο παιχνίδι. Αν δουλέψουμε σκληρά ως ομάδα, παίξουμε μαζί και τρέχουμε ο ένας για τον άλλον, τότε αυτό θα κάνει τη διαφορά».

Για το αν θέλει μια προσωπική ρεβάνς: «Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο. Ότι έγινε στην Τούμπα, συμβαίνει σε πολλούς παίκτες. Δεν θέλω να παίξω, προσπαθώντας να δείξω κάτι το διαφορετικό. Αυτή τη φορά θα παίξω το παιχνίδι μου και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα