Είναι ένα θέμα ο Κασάμι…

Είναι ένα θέμα ο Κασάμι…

Είναι ένα θέμα ο Κασάμι…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για έναν παίκτη, που αποτελεί «θέμα» για τον Ολυμπιακό.

Για τον Ολυμπιακό ο Κασάμι είναι ένα (ακόμη) σοβαρό θέμα, που πρέπει να το αντιμετωπίσει και να το λύσει.

Πρώτον, για λόγος…πρακτικούς, αφού αν αληθεύει η πληροφορία ότι το συμβόλαιο του λήγει σε ένα χρόνο, πρέπει είτε να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι, είτε να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Δεύτερον, για λόγους…αθλητικούς. Μην κοροϊδευόμαστε, ο Κασάμι δεν είναι μικρός παίκτης. Πράγματι έχει σκαμπανεβάσματα, που σε κανένα δεν αρέσουν, αλλά όταν είναι στα καλά του, αποτελεί τεράστια δύναμη για τη μεσαία γραμμή.

Πρέμιερ Λιγκ, Αρσεναλ – Σάντερλαντ, ώρα 22:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Δεν τον πήραν τα χρόνια (25 γίνεται τον άλλο μήνα) και μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός τις δύο τελευταίες του σεζόν (πέρσι και πρόπερσι) που έπαιξε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε τον Κασάμι και στα 12 παιχνίδια του, στα 10 βασικό, στο 11ο ένα ημίχρονο και στο 12ο ολιγόλεπτη αλλαγή. Για να έβαζαν κι ο Μίτσελ κι ο Μάρκο Σίλβα βασικό τον Κασάμι σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι θα σημαίνει…Ο Ολυμπιακός με τον Κασάμι βασικό κέρδισε τη Γιουβέντους, την Ατλέτικο και στο Λονδίνο την Άρσεναλ…

Τα μειονεκτήματα του Κασάμι τα ξέρουμε. Από την άλλη, όμως, ξέρουμε κι ότι ο Ολυμπιακός 8άρι σαν τον Κασάμι δεν έχει. Δηλαδή, με τα σωματικά προσόντα του, το αριστερό πόδι, το δυναμισμό, αλλά και την ποιότητα, που του έχει δώσει και 12 συμμετοχές στην Εθνική Ελβετίας. Έχει τον Μαρτίνς, που είναι κι αυτός πολύ καλός παίκτης, αλλά σε διαφορετικό στιλ-και δεν νομίζω ότι είναι κακό να έχεις δύο διαφορετικού τύπου οκτάρια.

Τέλος πάντων, ο διεθνής με την Ελβετία μέσος δεν είναι παίκτης που περνάει απαρατήρητος, με όλα τα κουσούρια που έχουμε καταλάβει ότι έχει. Κι ο Ολυμπιακός πρέπει σύντομα να αποφασίσει τι θα κάνει μαζί του. Αν θα τον δώσει μια και καλή (μετά το φετινό δανεισμό του στη Νότιγχαμ) η, αν θα του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον Πειραιά, εφόσον ο Παϊτίμ έχει συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα και κύρια ότι το να πιστεύει ο ίδιος ότι είναι ένα από τα κορυφαία 8άρια στην Ευρώπη δεν έχει απολύτως καμία σημασία, αν δεν το στηρίξει με την σταθερή και σοβαρή απόδοση του…

Και δεν ξέρω αν θα πρόκειται για εύκολη απόφαση…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.