Γουορμπάρτον: «Οι νέοι ιδιοκτήτες θα ανεβάσουν επίπεδο την Φόρεστ»

Γουορμπάρτον: «Οι νέοι ιδιοκτήτες θα ανεβάσουν επίπεδο την Φόρεστ»

Γουορμπάρτον: «Οι νέοι ιδιοκτήτες θα ανεβάσουν επίπεδο την Φόρεστ»

bet365

Σίγουρος πως η διοίκηση Βαγγέλη Μαρινάκη θα ανεβάσει επίπεδο την Φόρεστ εμφανίστηκε ο τεχνικός της, Μαρκ Γουορμπάρτον. Τι επισήμανε.

Σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στη Nottingham Post είπε μεταξύ άλλων:

Άνθρωποι που αμείβονται πολύ πιο καλά από εμένα και έχουν πολύ πιο μεγάλα αξιώματα και σοβαρές ευθύνες ασχολούνται με αυτό. Ξέρω ότι έχει γίνει μεγάλη πρόοδος και ότι αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος θα μας βοηθήσει πολύ.

Σε μία τέτοια κατάσταση θα πρέπει να ρωτάς. Να κάνεις ερωτήσεις για το τι γίνεται. Θέλαμε να λάβουμε τις εγγυήσεις και την σωστή διασφάλιση. Τα έχουμε λάβει όλα και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό. Θεωρώ πως οι νέοι ιδιοκτήτες θα ανεβάσουν επίπεδο την Φόρεστ. Δεν έχω αμφιβολία πως εφόσον όλα πάνε καλά, που θα πάνε οι νέοι ιδιοκτήτες θα μπουν άκρως επιθετικά στους στόχους τους και η ομάδα θα πάει μπροστά. Θα κάνει βήματα προόδου. Μας έχουν κάνει σαφείς τις βλέψεις και τις φιλοδοξίες τους και είναι πολύ υψηλές. Είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και ξέρουν το τι θα κάνουν και πως να φτάσουν στο σωστό αποτέλεσμα.

Ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει πως η ομάδα 'χτίζεται' σε νέα δυνατά θεμέλια. Υπάρχουν διαδικασίες που πρέπει να επεξεργαστούν όπως οι κανονισμοί του Financial Fair Play. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν πλάνο και έχω εντυπωσιαστεί απ' όσα άκουσα. Ξέρουν την ιστορία και την πορεία της ομάδας και θεωρώ πως θα κάνουν αυτά που πρέπει και θα προχωρήσουμε καλά.

 

Τελευταία Νέα