Οι μαθηματικές ελπίδες και τα σενάρια

Οι μαθηματικές ελπίδες και τα σενάρια

bet365

Μόνο μαθηματικές είναι οι ελπίδες ανόδου του Άρη στη Σούπερλιγκα καθώς η κατάσταση ξέφυγε εντελώς από τον έλεγχο του κι αυτό είναι απόρροια της πενιχρής βαθμολογικής συγκομιδής του μακριά από το Κλεάνθης Βικελίδης.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σε σύνολο 16 αγώνων, οι «κίτρινοι» έχουν απολογισμό επτά νικών, έξι ισοπαλιών και τριών ηττών με συνέπεια να συγκεντρώσουν 27 βαθμούς από το σύνολο των 48. Στα εξίσου σημαντικά στοιχεία συμπεριλαμβάνεται η πενιχρή συγκομιδή τους μακριά από το Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη οκτάδα του Πρωταθλήματος καθώς πήραν μόλις πέντε βαθμούς!

Έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση στη βαθμολογία, οι ελπίδες του Άρη είναι μόνο μαθηματικές. Διότι τόσο ο πρωτοπόρος Απόλλων Σμύρνης όσο και η Λαμία χρειάζονται από έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν την άνοδο, εκτός κι αν η Σπάρτη αγωνιστεί στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Ο Απόλλων θα υποδεχθεί τους Τρίκαλα, Χανιά, θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης κι έχει τρεις εξασφαλισμένους βαθμούς με τον Πανθρακικό. Δεδομένου δηλαδή του «τριπόντου» με τον Πανθρακικό χρειάζεται έναν βαθμό για να φθάσει τους 80 και να είναι εξασφαλισμένος σε κάθε περίπτωση.

Στο ενδεχόμενο που η Σπάρτη δεν κατέβει και στα εναπομείναντα παιχνίδια, η Λαμία επίσης θα χρειάζεται έναν βαθμό για να πετύχει την άνοδο. Κι αυτό διότι θα έχει εξασφαλισμένους έξι βαθμούς από τους αγώνες με Πανθρακικό και Σπάρτη και θα χρειάζεται έναν ακόμη για να «κλειδώσει» και τη δική της άνοδο.

Ο δε Άρης μπορεί μάξιμουμ να φθάσει στους 79 βαθμούς. Αν δηλαδή κερδίσει τους Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ έχει και τους αγώνες με Πανθρακικό και Σπάρτη. Είναι σαφές ότι στα κριτήρια εντάσσονται και οι εξελίξεις στη Σπάρτη και από το αν οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν στα παιχνίδια που ακολουθούν.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα