Ρόμα - Γιουβέντους 3-1

Ρόμα - Γιουβέντους 3-1

bet365

Η Γιουβέντους προηγήθηκε στο Olimpico, όμως η Ρόμα με εντυπωσιακή ανατροπή τη νίκησε 3-1 και δεν της επέτρεψε να κατακτήσει από σήμερα το 6ο σερί πρωτάθλημα.

Λίγες πριν παίξει και πάλι στο Olimpico κόντρα στην Λάτσιο τον τελικό του Coppa Italia, η Γιουβέντους είχε μετρημένους βασικούς από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και παρότι προηγήθηκε δεν κατάφερε να κατακτήσει στην Αιώνια Πόλη το 6ο σερί Scudetto. Αφού Ντε Ρόσι, Ελ Σαραουί, Ναϊνγκολάν γύρισαν το ματς σε βάρος των Bianconeri -είχαν προηγηθεί με τον Λεμινά- και πέρασαν και πάλι πάνω από την Νάπολι στη μεταξύ τους μάχη για την κατάκτηση της 2ης θέσης, η οποία οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Η Γιουβέντους μπήκε στο ματς με σκοπό να παγώσει τον ρυθμό, όμως ήταν η πρώτη που έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, καθώς στο 7' το σουτ του Κβάντβο Ασαμόα τράνταξε το δεξί δοκάρι του Σέζνι. Οι Bianconeri πήγαιναν τον αγώνα όπως ακριβώς τον ήθελαν και στο 21' πήραν προβάδισμα όταν η καταπληκτική μπαλιά από τον Πιάνιτς στον Ιγουαΐν, ο οποίος έδωσε πάρε-βάλε στον Λεμινά που σκόραρε στην κενή εστία, όμως το 0-1 δεν έμεινε για πολύ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μανωλάς πήρε την κεφαλιά ύστερα από κόρνερ και αφού ο Μπουφόν απέκρουσε ο Ντε Ρόσι στην κενή εστία έκανε το 1-1. Οι Giallorossi ανέβηκαν μετά την ισοφάριση και κυκλοφόρησαν περισσότερο προσπαθώντας να πιέσουν και είχαν την καλύτερη φάση πριν πάνε στα αποδυτήρια καθώς στο 42' η εξαιρετική σέντρα του Ναϊνγκολάν βρήκε τον Σαλάχ, ο οποίος όμως έκανε αδύναμη κεφαλιά στα χέρια του Μπουφόν.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Νωρίς στην επανάληψη, η Ρόμα πήρε προβάδισμα στο σκορ και ψυχολογική ντόπα. Ο Στεφάν Ελ Σαραουί βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με καταπληκτικό φαλτσαριστό πλασέ στην απέναντι γωνία έστειλε την μπάλα δοκάρι-και-μέσα στα δίχτυα του Μπουφόν (2-1). Η ομάδα του Σπαλέτι ήταν εκείνη τη στιγμή σαφώς η καλύτερη στο τερέν και αυτό αποτυπώθηκε και στον πίνακα του σκορ καθώς στο 56' το δυνατό δεξί του Ναϊνγκολάν μέσα από την περιοχή δεν μπόρεσε να βγάλει ο keeper της Γιουβέντους για να γίνει έτσι το 3-1. Η Ρόμα κυριάρχησε πλήρως στη συνέχεια κόντρα σε μια ομάδα που είχε σαφώς το μυαλό της αλλού και δεν είχε πολλές φάσεις πέρα από την κεφαλιά του Πάουλο Ντιμπάλα στο 74' και το τετ-α-τετ του Ιγουαΐν στις καθυστερήσεις στο οποίο νικητής βγήκε ο Σέζνι.

Ρόμα (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Σέζνι, Εμερσον, Φάσιο, Μανωλάς, Ρούντιγκερ, Ντε Ρόσι, Παρέδες, Ναϊνγκολάν, Ελ Σαραουί, Σαλάχ (93' Τότι), Περότι (69' Γκρενιέ).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Λιχτστάινερ (64' Ντάνι Αλβες), Μπενάτια, Μπονούτσι, Ασαμόα, Λεμινά, Στουράρο (69' Ντιμπάλα), Πιάνιτς, Κουαδράδο (78' Μαρκίζιο), Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα