Λας Πάλμας – Μπαρτσελόνα 1-4

Λας Πάλμας – Μπαρτσελόνα 1-4

bet365

Ο Βραζιλιάνος έγραψε το πρώτο του χατ τρικ εκτός, η Μπαρτσελόνα διέλυσε 1-4 την Λας Πάλμας, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα, παρά να ελπίζει σε γκέλα της Ρεάλ.

Ο,τι ήταν να κάνει, το έκανε. Πήγε στο «Γκραν Κανάρια», καθάρισε στο ρελαντί με 1-4 την Λας Πάλμας και μάλιστα δίχως καν να παίξει καλά. Για την Μπαρτσελόνα όμως αυτό δεν αρκεί και ας παραμένει στην κορυφή και από πάνω στην ισοβαθμία με την Ρεάλ. Το θέμα για τους Καταλανούς είναι να γκελάρει η ανταγωνίστριά τους, που έχει δύο ματς (ένα λιγότερο με την Θέλτα την Τετάρτη) και με τέσσερις βαθμούς κατακτά το πρωτάθλημα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Μπλαουγκράνα ήταν ο Νεϊμάρ, ο οποίος σημείωσε και το πρώτο του χατ τρικ εκτός έδρας. Αρχή έκανε στο 25', με τον Λουίς Σουάρες να του δίνει πάρε βάλε. Δύο λεπτά αργότερα αντιστράφηκαν οι ρόλοι με τον Σουάρες να προλαβαίνει την έξοδο του πορτιέρο και να τον νικάει με τσίμπημα-λόμπα. Η Λας Πάλμας μείωσε με τον Μπίγας (63') να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι, αλλά το άγχος για τους φιλοξενούμενους κράτησε μόλις δύο λεπτά.

Ο Νεϊμάρ φρόντισε να επαναφέρει την τάξη με δύο δύσκολα και περίεργα γκολ. Αρχικά με χαμηλή κεφαλιά στο πίσω δοκάρι και στη συνέχεια (71') με ωραίο πλασέ, προλαβαίνοντας οριακά την έξοδο του Χάβι Βάρας. Ετσι η Μπάρτσα ανέβηκε στους 87 βαθμούς και περιμένει την Εϊμπάρ τελευταία αγωνιστική εντός. Πάνω απ' όλα όμως είπαμε: περιμένει γκέλα της Ρεάλ.

Λας Πάλμας (Κίκε Σετιέν): Χάβι Βάρας, Λέμος, Μπιγάς, Λόπες, Μσέδο, Μοντόρο (78' Μοντόρο), Ρόκε, Μόμο (72' Χαλίλοβιτς), Βιέρα (85' Καστεγιάνο), Χεσέ, Μπόατενγκ

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Ουμτιτί, Μάρλον, Ζόρντι Αλμπα, Ντιν (56' Αντρέ Γκόμες), Μπουσκέτς, Ινιέστα, Ράκιτιτς (79' Ντένις Σουάρεθ), Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες (79' Αλκάθερ).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα