Μπέτις - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Gazzetta team
Μπέτις - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

bet365

Μία αγωνιστική πριν το τέλος, η Ατλέτικο, που έμεινε στο 1-1 με την Μπέτις, εξασφάλισε την τρίτη θέση και την απευθείας είσοδο στο Champions League. Υποβιβάστηκε η Χιχόν.

Η Μπέτις ήταν αδιάφορη βαθμολογικά, όμως ήθελε να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της με καλή εμφάνιση και τα κατάφερε. Η Ατλέτικο ούτως ή άλλως θα κατακτούσε την τρίτη θέση σε περίπτωση που η Σεβίλλη έχανε από την Ρεάλ και οι παίκτες του Σιμεόνε ολοκλήρωσαν την «αγγαρεία» χωρίς να ηττηθούν, φεύγοντας από το «Βιγιαμαρίν» με την ισοπαλία 1-1.

Οι γηπεδούχοι με τον Τρουχίγιο για πρώτη φορά στον πάγκο ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Στο 11’ ο Χοακίν είδε την μπάλα να περνάει λίγο άουτ, ενώ στο 24’ ο Θεμπάγιος την είδε να σταματήσει το δοκάρι του Ομπλάκ, για να μείνει το 0-0 μέχρι το ημίχρονο. Στο 57’, όμως, ήρθε το γκολ που δικαιούνταν οι γηπεδούχοι, με τον Θεμπάγιος να κάνει το 1-0. Η χαρά τους, όμως, κράτησε για 9’, καθώς ο Σάβιτς στην ουσιαστικά πρώτη ευκαιρία της Ατλέτικο έκανε από κοντά το 1-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια για το γκολ της νίκης, όμως παρά τις ευκαιρίες τους τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Τρεις ισοπαλίες για τις ομάδες του Europa!
Μια στροφή πριν το τέλος και μπορεί οι θέσεις του Europa League να έχουν κριθεί, αλλά Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ έχασαν την ευκαιρία να κερδίσουν στην έδρα τους, όπως και τα κίτρινα υποβρύχια. Η Βιγιαρεάλ δεν μπόρεσε να κάμψει το εμπόδιο της Λα Κορούνια, έμεινε στο μηδέν και για να κρατήσει την 5η θέση πρέπει να κερδίσει τη Βαλένθια στο Μεστάγια ή να μην κερδίσουν οι ανταγωνιστές της. Η Αθλέτικ έχασε μεγάλη ευκαιρία να οριστικοποιήσει την ευρωπαϊκή της έξοδο (η 7η θέση βγάζει Ευρώπη αν κατακτήσει το κύπελλο η Μπαρτσελόνα), έμεινε στην 6η θέση αφού παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Λεγανιές. Την επόμενη αγωνιστική επισκέπτεται το Καλντερόν και την Ατλέτικο! Γκέλα και για τη Σοσιεδάδ που έμεινε στο 2-2 εντός με τη Μάλαγα. Μάλιστα, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 85' με τον Μπαουτίστα. Την τελευταία αγωνιστική θα παίξει εκτός με τη Θέλτα!

Η Χιχόν η τρίτη του υποβιβασμού
Η Λα Κορούνια πήρε το 0-0 στην Βιγιαρεάλ και αυτό ήταν αρκετό, ώστε να κρίνει οριστικά μία αγωνιστική πριν το φινάλε την υπόθεση του υποβιβασμού. Με αυτό το βαθμό η Ντέπορ βρέθηκε στο +3 από την Σπόρτινγκ Χιχόν, η οποία ακόμα και εάν την πιάσει τελευταία αγωνιστική, υστερεί στην ισοβαθμία. Για την Χιχόν το διπλό (0-1) στην Εϊμπάρ ήταν απλά μία πικρή νίκη, καθώς ακολουθεί της Οσασούνα, Γρανάδα στην Segunda Division. Κερδισμένη της βραδιάς η Λεγανές που πήρε το 1-1 στην Μπιλμπάο και ανέβηκε στο +4 από τους μπελάδες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα