Τορίνο - Νάπολι 0-5

Gazzetta team
Τορίνο - Νάπολι 0-5

bet365

Ετοιμη για τα αστέρια του Champions League είναι η Νάπολι που διέσυρε εκτός έδρας την Τορίνο (0-5) και περιμένει το Ρόμα-Γιούβε. Ολα ανοικτά στη μάχη του υποβιβασμού.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι χρειαζόταν τη νίκη κόντρα στην αδιάφορη, ουσιαστικά, Granata, για να βάλει πίεση στην Ρόμα στη μάχη της 2ης θέσης και τα κατάφερε με εμφατικό τρόπο. Οι Vesuviani επικράτησαν 0-5 με δύο γκολ του Καγιεχόν και θα δουν αναπαυτικά το βραδινό ματς ελπίζοντας απλά να μην χάσει η Γιουβέντους. Μόλις στο 7' άνοιξε το σκορ όταν μετά τη μακρινή μπαλιά του Αλαν, ο Καγιεχόν νίκησε για πρώτη φορά των Χαρτ για το 0-1 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Η Τορίνο δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά την άμυνα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι στο δεύτερο μέρος ήταν καταιγιστικοί. Στο 60' ο Μέρτενς έφυγε στο ξέφωτο και γύρισε υπέροχα για τον Ινσίνιε που άφησε όρθιο τον Χαρτ και στο 72' έγινε το 0-3 από τον δημιουργό του δεύτερου, ο οποίος μετά τη σέντρα του Γκουλάμ που πέρασε απ' όλους είχε εύκολο έργο στην κενή εστία. Στο 76' ο Καγιεχόν σκόραρε για δεύτερη φορά ύστερα από προσπάθεια του Ζιενλίνσκι, που διαμόρφωσε το τελικό 0-5 δύο λεπτά αργότερα. Με τα 5 σε βάρος της Granata η Νάπολι έφτασε τα 107 γκολ στη σεζόν, επίδοση ρεκόρ στην ιστορία της.

Στα αδιάφορα βαθμολογικά ματς της ημέρας η Πεσκάρα υπέστη ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά από την Μπολόνια. Με τον Βασίλη Τοροσίδη να παίζει και στα 90’ οι ροσομπλού επιβλήθηκαν με 3-1 με πρωταγωνιστή τον Ντέστρο, που πέτυχε δύο γκολ. Ο Ιταλός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 8’, πριν ο Μπαεμπέκ φέρει το ματς στα ίσα στο 24’. Τα πάντα κρίθηκαν στην επανάληψη, με τον Ντι Φραντσέσκο να κάνει το 2-1 στο 48’ και τον Ντέστρο το τελικό 3-1 στο 1’ των καθυστερήσεων. Σαμπντόρια και Κιέβο μοιράστηκαν τους βαθμούς στη Γένοβα. Ο Κουαλιαρέλα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 11’, όμως δευτερόλεπτα μετά το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ινγκλέζε έκανε το τελικό 1-1.

Χαμός στη μάχη για τον υποβιβασμό
Οι ουδέτεροι σε αυτή τη μάχη αξίζει να είναι με την Κροτόνε. Οι νεοφώτιστοι νίκησαν 1-0 εντός την Ουντινέζε με γκολ του Ρόντεν και έφτασαν τους 17 βαθμούς στα τελευταία 7 ματς, έχοντας την καλύτερη φόρμα στην Serie A. Η νίκη στο Ezio Scida σε συνδυασμό με την ήττα της Εμπολι από την Κάλιαρι (3-2) σημαίνει ότι η Κροτόνε είναι στο -2 από τη σωτηριά με δύο αγωνιστικές να απομένουν. Ασχημα ήταν τα νέα για την κάτοχο 9 scudetti, Τζένοα, η οποία παρά τον εγκλεισμό στο ξενοδοχείο, έχασε από την ήδη υποβιβασμένη Παλέρμο με 1-0 και συνεχίζοντας τον δεύτερο καταστροφικό γύρο κινδυνεύει άμεσα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα