Αήττητος, μάγκας και Παναθηναϊκός!

Αήττητος, μάγκας και Παναθηναϊκός!

Αήττητος, μάγκας και Παναθηναϊκός!

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου αποχαιρετά τον πιο ξεχωριστό παλαίμαχο που γνώρισε ποτέ. Τον Ζαχαρία Πιτυχούτη που εδώ και λίγες ώρες σηκώνει την σημαία του Παναθηναϊκού στον παράδεισο.

Η πιο σημαντική μορφή ανάμεσα στους παλαιμάχους του Παναθηναϊκού δεν είναι πια ανάμεσά μας. Εδώ και λίγες ώρες ανεμίζει την πράσινη σημαία στον παράδεισο! Ο Ζαχαρίας Πιτυχούτης «έφυγε» το βράδυ του Σαββάτου, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια κληρονομιά προς κάθε φίλο του συλλόγου, προς κάθε βετεράνο άσο της ομάδας, προς όλους όσοι ζουν και αναπνέουν για το Τριφύλλι. Κάθε του παρουσία, κάθε του δήλωση για την ομάδα που λάτρεψε από μικρό παιδί, κάθε συζήτηση που έκανε με τα αγαπημένα του «παιδιά» της 13, ήταν και ένα μάθημα. Μάθημα αφοσίωσης και πίστης, μάθημα συμπεριφοράς και σεβασμού για τον Παναθηναϊκό.

Σούπερ Λιγκ, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, ώρα 20:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Υπάρχουν τεράστιοι ποδοσφαιριστές που όταν σταμάτησαν το ποδόσφαιρο και πέρασαν στο φάσμα των παλαιμάχων, με την συμπεριφορά τους, τον τρόπο που αντιλαμβάνονταν την ιστορία που έγραψαν πάνω στο χορτάρι και την γενικότερη φιλοσοφία τους για το σύλλογο, κατάφεραν στο πέρασμα των χρόνων να χάσουν σημαντική από την αίγλη που είχαν στα μάτια του κόσμου αγωνιζόμενοι με το τριφύλλι στην καρδιά.

Ο Ζαχαρίας, ο ένας και μοναδικός Ζαχαρίας, κατάφερε όχι μόνο να διατηρήσει την αίγλη που είχε ως ένας εκ των αήττητων πρωταθλητών της αρμάδας του Μπόμπεκ το 1964 και ως ο άνθρωπος που σήκωσε την πράσινη σημαία και έκανε τον γύρο του θριάμβου μέσα στο Καραϊσκάκη αλλά με την παναθηναϊκή στάση ζωής που είχε μέχρι και το φινάλε κατάφερε να αποτελέσει φωτεινό φάρο!

Η ανιδιοτελής αγάπη του για το Τριφύλλι, τα λόγια του για τον σύλλογο που ξεχείλιζαν από ενδιαφέρον και μια ξεχωριστή και σπάνια αντίληψη των πραγμάτων για έναν άνθρωπο της δικής του ηλικίας, τον έβαλαν στην καρδιά κάθε Παναθηναϊκού, εκεί όπου θα βρίσκεται για πάντα.

Ο Ζαχαρίας έφυγε αλλά οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχάσεις και η φυσιογνωμία του είναι τόσο δυνατή που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Θα αποτελεί εις το διηνεκές ένα μοναδικό είδωλο του συλλόγου. Μακάρι να ήταν και άλλοι σαν τον Ζαχαρία. Αθάνατος...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.