Ίντερ – Σασουόλο 1-2 (vids)

Ίντερ – Σασουόλο 1-2 (vids)

bet365

Επεισοδιακό μεσημέρι για την Ίντερ που ηττήθηκε 2-1 από τη Σασουόλο στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και δεν καταφέρνει να διεκδικήσει ούτε την 6η θέση για την Ευρώπη. Αποδοκιμασίες και αποχώρηση οπαδών από την εξέδρα!

Όλη η εβδομάδα κύλησε με... αναταράξεις για τους «νερατζούρι» μετά και την απόλυση του Στέφανο Πιόλι, τη θέση του οποίου με την ιδιότητα του προσωρινού, υπηρεσιακού κόουτς ανέλαβε ο τεχνικός της β' ομάδας, Στέφανο Βέκι.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ρόμα – Γιουβέντους (21+).

Το μεσημέρι της Κυριακής, ήρθε η τέταρτη διαδοχική ήττα και το 8ο ματς δίχως νίκη, με τον κόσμο στο «Τζουζέπε Μεάτσα» να... βράζει, να γιουχάρει και οι οργανωμένοι να φεύγουν από την εξέδρα από το πρώτο μέρος, φωνάζοντας πως η ομάδα δεν αξίζει τη στήριξή τους!

Ο Ικάρντι θα μπορούσε να έχει προσφέρει λίγη ηρεμία στους γηπεδούχους αν στο 28' δεν πετύχαινε το δοκάρι σε τρομερή εξ επαφής κεφαλιά.

Ωστόσο, το λάθος του Μουρίγιο στη μεσαία γραμμή, οδήγησε στο γκολ του Ιεμέλο από την ασίστ του Μπεράρντι στο 36' για το 1-0, ενώ, στο 50', ο σκόρερ του πρώτου τέρματος έστειλε και πάλι τη μπάλα στα δίχτυα, αν και στη φάση ενδεχομένως να ήταν εκτεθειμένος, αυτή τη φορά από «σερβίρισμα» του Λιρόλα.

Παρά την πίκρα και την οργή για την κατάσταση στην ομάδα τους, οι οπαδοί της Ίντερ αποθέωσαν τον Ιεμέλο κατά την αντικατάστασή του!

Οι «νερατζούρι» κόντρα στο αρνητικό κλίμα μείωσαν με το δεξί διαγώνιο σουτ του Έντερ στο 70', ο κόσμος άρχισε να φωνάζει το όνομα του Γκαμπιγκόλ, η ομάδα του Βέκι έμεινε ψηλά, όμως δεν κατάφερε τίποτα και κάπως έτσι, το -4 από την 6η προνομιούχο θέση, αποτελεί... σχεδόν καταδίκη, με δύο ματς ν' απομένουν...

 

SERIE A Τελευταία Νέα