Φιορεντίνα – Λάτσιο 3-2

Φιορεντίνα – Λάτσιο 3-2

bet365

Η Φιορεντίνα έκανε την ανατροπή και με το 3-2 επί της Λάτσιο έπιασε στην 6η θέση την Μίλαν. Και μαθηματικά εκτός τριάδας οι Λατσιάλι που σκέφτονται τον τελικό Κυπέλλου της Τετάρτης.

Η Λάτσιο είχε νικήσει και στις τρεις πρόσφατες επισκέψεις της στο «Αρτέμιο Φράνκι» και στις πέντε από τις έξι. Ωστόσο, αυτή τη φορά η Φιορεντίνα πήρε παιχνίδι στο γήπεδό της κόντρα στους Ρωμαίους. Οι φιλοξενούμενοι πάντως ήταν που προηγήθηκαν, ενώ όλα τα γκολ στην ανατροπή υπέρ των Βιόλα (3-1) μπήκαν στο β' μέρος.

Ο Κεϊτά Μπαλντέ (55') βγήκε στην αντεπίθεση και πλάσαρε για το 15ο φετινό του, αλλά ισοφάρισε με κεφαλιά ο Μπαμπακάρ (67'), με τον Στρακόσια να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Επειτα ανέλαβε ο Κάλινιτς. Στο 73' μετά από επέμβαση του Στρακόσια πήρε το ριμπάουντ και έφτασε τα 15 γκολ στη σεζόν. Τρία λεπτά αργότερα σημάδεψε το δεξί δοκάρι και στην επαναφορά έβαλε αυτογκόλ ο Λομπάρντι.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Με ωραία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μείωσε ο Μούτζα, αλλά η Λάτσιο υποχρεώθηκε με την πρώτη ήττα έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, μένοντας στο -7 από την 3η θέση και το Champions League, ενώ η σκέψη της βρίσκεται στον τελικό του Κόπα Ιτάλια την ερχόμενη Τετάρτη. Οι Βιόλα έπιασαν την Μίλαν στην 6η θέση και ελπίζουν σε γκέλα της στην Αταλάντα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα