Λειψία - Μπάγερν 4-5

Gazzetta team
Λειψία - Μπάγερν 4-5

bet365

Σε ένα από τα πιο τρελά παιχνίδια της σεζόν, η Μπάγερν έκανε την ανατροπή και κέρδισε με 5-4 την Λειψία, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Οι δύο καλύτερες ομάδες της φετινής Bundesliga προσέφεραν γκολ και θέαμα απλόχερα στο πιθανότατα καλύτερο παιχνίδι της σεζόν. Η Λειψία προηγήθηκε με 3-1 και 4-2, όμως η Μπάγερν δεν είχε διάθεση να κλείσει με άσχημο τρόπο της σεζόν και με επική ανατροπή έφτασε στη νίκη με 5-4 στις καθυστερήσεις!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Πριν καλά-καλά ξεκινήσει το παιχνίδι οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ, με τον Ζάμπιτσερ να κάνει το 1-0 στο 2’! Οι παίκτες του Χάζενχουτλ μπήαν πολύ δυνατά, έτρεξαν τους Βαυαρούς, όμως στο 17’ ο Λεβαντόφσκι με πέναλτι έκανε το 1-1. Οι Ταύροι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και πήραν ξανά προβάδισμα στο 29’ με πέναλτι του Βέρνερ, πριν ο Πόουλσεν κάνει το 3-1 με το ξεκίνημα της επανάληψης στο 47’, με την μπάλα να βρίσκει και στον Τσάμπι Αλόνσο πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Ο ρυθμός ήταν τρελός και στο 60’ ο Τιάγκο μείωσε με κεφαλιά από κοντά για το 3-2. Στο 65’, όμως, ο Βέρνερ έκανε υπέροχη κούρσα και πλασέ για το 4-2! Ο Λεβαντόφσκι είχε δοκάρι στο 67’ και εκεί που όλα έδειχναν ότι η Λειψία θα φτάσει στη νίκη, ήρθε η μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο. Το σουτ του Ρόμπεν τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι στο 84’ και ο Λεβαντόφσκι με κεφαλιά από κοντά έκανε το 4-3, πριν έρθει ο Αλάμπα στο 1’ των καθυστερήσεων και ο Ρόμπεν στο 4’ να κάνουν το 4-5! Η ήττα δεν στοίχισε τίποτα στους Ταύρους, που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση, ενώ φυσικά ούτε οι Βαυαροί είχαν βαθμολογικό κίνητρο.

Λειψία (Ράφαελ Χάζενχουτλ): Γκουλάσι, Ιλζάνκερ, Κόμπερ, Ουπαμερκάνο, Μπερνάρντο, Κεϊτά, Ντέμε, Φόρσμπεργκ, Ζάμπιτσερ (69’ Σμιτς), Πόουλσεν (76’ Ζέλκε), Βέρνερ (80’ Κεντίρα)

Μπάγερν (Κάρλο Αντσελότι): Στάρκε, Λαμ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Μπερνάτ, Κίμιχ (67’ Μίλερ), Τσάμπι Αλόνσο (61’ Βιδάλ), Τιάγκο, Ριμπερί (44’ Ντάγκλας Κόστα), Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα