Χειρουργήθηκε ο Ντουαλά στην Κέρκυρα

Χειρουργήθηκε ο Ντουαλά στην Κέρκυρα

bet365

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε την περασμένη εβδομάδα ο Ντουαλά, για την αποκατάσταση των κοιλιακών - προσαγωγών που τον ταλαιπώρησαν όλη τη σεζόν.

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Ντουαλά. Ο άσος της Κέρκυρας, όλη τη σεζόν ταλαιπωρήθηκε από σύνδρομο κοιλιακών - προσαγωγών, το πήγε συντηρητικά ώστε να βγάλει την σεζόν και μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αποφασίστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μάντσεστερ Σίτι - Λέστερ, αν ο Ντε Μπρόιν σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή (21+).

Στην επέμβαση πήγαν όλα καλά και ο ποδοσφαιριστής θα είναι σε θέση να προπονηθεί και πάλι σε 20 μέρες, κάτι που σημαίνει πως θα δώσει κανονικά το παρών από την αρχή της προετοιμασίας της Κέρκυρας, όταν αυτή αρχίσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα