Σαββίδης: Προκλήσεις με στόχο την διάλυση του ΠΑΟΚ!

Σαββίδης: Προκλήσεις με στόχο την διάλυση του ΠΑΟΚ!

Σαββίδης: Προκλήσεις με στόχο την διάλυση του ΠΑΟΚ!

bet365

Έκκληση στους φίλους του ΠΑΟΚ για να μείνουν ενωμένοι έκανε ο Ιβάν Σαββίδης καλώντας τους παράλληλα να μην... υποκύψουν σε όποιες προκλήσεις ακολούθησαν της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του Βορρά αναφέρει:

«Με αυτή την ανακοίνωση απευθύνομαι στο μυαλό και στις καρδιές των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, αυτών που βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα, αυτών που στηρίζουν την ομάδα και μοιράζονται το όραμά μας για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το Κύπελλο. Φέραμε στην μεγάλη οικογένειά μας χαρά, γιορτή και ελπίδα.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Είναι μία άξια νίκη, είναι δίκαιος τίτλος. Θα ήταν αφελές να υποθέτουμε η επιτυχία μας θα έφερνε χαρά σε εκείνους που όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να ντρέπονται, χρησιμοποιούσαν όλα τα μέσα για αποδυναμώσουν τις θέσεις μας, να βγάλουν τον ΠΑΟΚ από το δρόμο. Αλλά εμείς τα καταφέραμε, ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε, μόνο μπροστά! Γι’ αυτό μας επιτίθενται.

Κάθε μέρα η κατάσταση γίνεται όλο και πιο εκρηκτική. Το επίπεδο της επιθετικότητας έχει ξεπεράσει κάθε λογικό όριο. Το επόμενο βήμα μπορεί να είναι οι προκλήσεις με στόχο την διάλυση του ΠΑΟΚ.

Η δύναμή μας ήταν πάντα η ενότητα. Και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή σας καλώ όλους να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχό σας, να μην υποκύπτετε στις προκλήσεις, να ενωθείτε γύρω από το σύλλογο, να στηρίξετε την ομάδα κι ο ένας τον άλλο, να μη δώσετε στις εξωτερικές δυνάμεις τη δυνατότητα να διαλύσουν τον ΠΑΟΚ σε κομμάτια. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε τη νίκη μας, να προστατέψουμε την τιμή μας και να αποδείξουμε το δικαίωμά μας να παίξουμε καθαρό ποδόσφαιρο.

Με τιμή, Ιβάν Σαββίδης»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα