Τρίποντο παραμονής για Χανιά

Gazzetta team
Τρίποντο παραμονής για Χανιά

bet365

Τα Χανιά επικράτησαν με 1-0 της Καλλονής, σφραγίζοντας και μαθηματικά την παραμονή τους στη Football League.

Ο Αποστολόπουλος ήταν εκείνος που με δικό του τέρμα στο 86', χάρισε το πολυπόθητο τρίποντο στην ομάδα του Νίκου Παντέλη. Η Καλλονή απ΄την πλευρά της, παρά το γεγονός πως έχει ήδη υποβιβαστεί, παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστική.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Ζελιώτης σε δύο περιπτώσεις νικήθηκε από τον Αθανασίου. Το δεύτερο μέρος άρχισε με τα Χανιά να γίνονται απειλητικά, με τις ενέργειες των Φουρλάνου στο 52' και Τσουκάνη τρία λεπτά αργότερα, να μη βρίσκουν στόχο. Στο 67' ο Σταμάτης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με το Μανιάτη, αλλά το σουτ του έφυγε λίγο άουτ. Στα λεπτά που ακολούθησαν, οι δύο ομάδες είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Στο 77' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Σοφιάνη από το Δαμιανάκη, αλλά ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί. Τέσσερα λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης ο Τσουκάνης σέντραρε από αριστερά, με τον Αποστολόπουλο να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία στην άμυνα της Καλλονής, πετυχαίνοντας το 1-0 για τους Κρητικούς.

Ενδεκάδες:

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης (70’ Ναούμ), Ρεπετσάς ( 59’ Μέξης), Σάββα, Μέγκαχεντ Λίταινας, Τζελίδης, Γιώργου, Κροτσίδας (54’ Δικαιόπουλος), Σοφιάνης.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Ζέρης, Τουγλής (46’ Μηλιώτης), Δαμιανάκης, Λάσκαρης(59’ Ντούμος), Ηρακλής, Φουρλάνος, Τσουκάνης Αποστολόπουλος, Σταματής (85’ Κοζάκης), Ρούνεϊ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα