Τέλος ο Νιαρχάκος από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Τέλος ο Νιαρχάκος από τον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος, από τους βασικούς συντελεστές της πετυχημένης πορείας της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γουέστ Μπρομ - Τσέλσι (21+).

Ο Νιαρχάκος που για επτά χρόνια βρισκόταν στους Ηπειρώτες συμβάλλοντας και αυτός με την σειρά του στις επιτυχίες του «Άγιαξ της Ηπείρου» με αποκορύφωμα την συμμετοχή της στην Ευρώπη αποφάσισε να αποχωρήσει λόγω διαφοράς στην φιλοσοφία που υπήρχε με τον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Χριστοβασίλη. Οπότε το βέβαιο είναι ότι τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο μέτωπο όσο αφορά την διάδοχη κατάσταση.

Στον ΠΑΣ πάντως αναφέρουν ότι δεν γνωρίζουν κάτι για αποχώρηση του Δημήτρη Νιαρχάκου και τονίζουν ότι συνεχίζει κανονικά στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα