Ζήτησε συγγνώμη και παραιτήθηκε ο Καλφόγλου

Νίκος Ρόλλας
Ζήτησε συγγνώμη και παραιτήθηκε ο Καλφόγλου

bet365

Με επιστολή του στην ΚΕΔ, ο επόπτης που δεν είδε το οφσάιντ του Ενρίκε στον τελικό του Κυπέλλου, Γιώργος Καλφόγλου γνωστοποίησε την παραίτησή του.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ σημαδεύτηκε από την λανθασμένη απόφαση του επόπτη Γιώργου Καλφόγλου να μην ακυρώσει το γκολ του Ενρίκε ως οφσάιντ, δημιουργώντας δικαιολογημένα παράπονα στην πλευρά της Ένωσης.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν κυκλοφορήσει μετά το τελευταίο σφύριγμα στον Βόλο, ο ρέφερι από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας, είχε γνωστοποιήσει στους «κιτρινόμαυρους» την απόφασή του να παραιτηθεί μετά το ανθρώπινο, όπως το είπε, λάθος που έκανε.

Κάτι που έκανε πράξη την Πέμπτη το βράδυ, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από το φίλαθλο κοινό...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔ...

Με επιστολή που απηύθυνε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο βοηθός διαιτητή Γεώργιος Καλφόγλου, της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, υπέβαλε χθες αργά το βράδυ (Πέμπτη 11/5/2017) την παραίτησή του από την ενεργό δράση.

Με την επιστολή του αυτή ο κ. Καλφόγλου ζητά συγνώμη από το φίλαθλο κοινό την λανθασμένη υπόδειξή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία χαρακτηρίζει «ανθρώπινο λάθος», και δηλώνει ότι παραιτείται «για λόγους ευθιξίας».

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκανε δεκτή την παραίτησή του.

 

Τελευταία Νέα